Campings: Rivièra Parc in Biddinghuizen, Flevoland

Aangeboden: Rivièra Parc in Biddinghuizen, Flevoland Prijs: N.v.t.

Aan de rand van Flevoland en Nederlands mooiste natuurgebied de Veluwe, direct aan het Veluwemeer, vindt u de uitgebreide familie-camping Rivièra Parc.

Wilt u...... Genieten van rust en ruimte in een bos- en waterrijke omgeving? Lekker actief (water)sporten, mountainbiken en zelfs snowtuben? Zelf bij komen en tegelijk genieten van en met uw kinderen? Uw kinderen een geweldige vakantie bezorgen met veel activiteiten en plezier?

Dan is Rivièra Parc echt alles wat u nodig heeft. Door de uitgebreide faciliteiten op het park, zoals een eigen zandstrand, overdekt zwembad, indoor speelparadijs, sneeuwhal, jachthaven en nog veel meer hoeft jong en oud zich geen moment te vervelen.

De verrassende veelzijdige omgeving en de vele mogelijkheden om te kamperen of juist een luxe stacaravan te huren maken Rivièra Parc tot een perfect vakantieadres voor een lange of korte vakantie op maat.

Camping
Naam: Rivièra Parc
Contactpersoon: mw. Van Grootheest
Adres: Spijkweg
Huisnummer: 15
Postcode: 8256 RJ
Plaats: Biddinghuizen
Telefoon: 0321-331344
Provincie: Flevoland
Land: Nederland
E-mail: info@riviera.nl

Omschrijving
Oppervlakte: 600000 m2
Aantal plaatsen: 1400
Ligging: Recreatiepark
Electra (CCE): Ja
Omgeving: Aan meer of rivier, In bos
Extras: Huisdier toegestaan, Internet, Rolstoelvriendelijk, Speeltuin, Wasmachine, Zwembad, Kinderbad, Restaurant, Snackbar, Winkel

Verhuur
Fietsen, Stacaravans, Tenten

Betaalmiddelen
Pinnen, Visa Card, Master Card
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings