Campings: Te huur: ruime stacaravan op Recreatiepark Cranendonck

Aangeboden: Te huur: ruime stacaravan op Recreatiepark Cranendonck Prijs: Bieden

Te huur: ruime stacaravan voor zes personen op Recreatiepark Cranendonck, gelegen op 15 autominuten onder Eindhoven.
In de woonkamer vindt u een zit- en eethoek, TV en audio (video's en CD's aanwezig) en verwarming, er is een compleet ingerichte keuken met o.a. een oven.
Over de gehele lengte van de stacaravan een ruime overdekte veranda, met eethoek en zitgedeelte (ook weer met TV en audio). Achter de stacaravan is nog een terras en een tuinhuisje. Fietsen, een skelter en een bolderkar zijn aanwezig.
Honden zijn toegestaan, alleen op de veranda. Roken is binnen niet toegestaan. De stacaravan is tevens geheel aangepast voor rolstoelgebruikers, met o.a. een rolstoelhelling, een aangepaste douche, aangepast toilet en in de caravan overal schuifdeuren.

Het recreatiepark beschikt over een binnen- en buitenzwembad en is gelegen in een mooie bosrijke omgeving met vele fiets en wandelroutes. Voor kinderen worden er in het seizoen dagelijks diverse activiteiten georganiseerd. Tevens is er een speeltuin, speelzolder, restaurant, cafe, receptie enz.
Het is ook mogelijk voor enkele dagen te huren, midweek 75 Euro, weekends 125 Euro,

Speciale tarieven voor gehandicapten en kankerpatientjes. Kijk ook op www.jeugdkankerpatientjes.nl
Voor meer info: bel G. Hermans 076 - 54261 54, mobiel: 06-13314199
Voor meer info over de camping kijk op: www.slotcranendonck.nl


Er zijn 2 slaapkamers, een met een 2-persoonsbed, en een met twee 1-persoonsbedden (waarvan 1 op hoogte). De woonkamer beschikt nog eens over een extra slaapbank voor twee personen
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings