Campings: Minicamping Dordogne met zwembad LASTMINUTE TENT

Aangeboden: Minicamping Dordogne met zwembad LASTMINUTE TENT Prijs: € 200,00

Camping La Grenouille is een kleine camping met veel ruimte, comfort, WIFI, boerderijdieren, groot zwembad en verhuur van gites. Pony rijden (eventueel ook les) op slechts 500 mtr. De camping ligt in een landelijke, bosrijke omgeving met schitterende vergezichten. De kampeerplaatsen zijn ruim en hebben zowel zon als schaduw. Vanaf het zwembad heeft u uitzicht op de kastelen van Hautefort en Badefols d'Ans.
Het sanitairgebouw is nieuw, modern en ruim van opzet. Er zijn 2 douches, 2 toiletten, 2 wastafels, 2 spoelbakken.
Overige voorzieningen: wasmachine, droger, koelkast, kleine vriezer en magnetron.
Het overdekte sfeervolle terras staat ook ter beschikking aan onze kampeerders. Hier serveren wij maaltijden en worden regelmatig BBQ- en paëlla avonden georganiseerd.
In het hoogseizoen is er een dagelijkse broodjes- krantenservice. U kunt op de camping verse groenten, fruit, ijs, frisdrank, eigen jam, paté, scharreleieren, kaas en streekproducten kopen.
Wij organiseren regelmatig wandelingen onder begeleiding van iemand die in deze streek is opgegroeid en dus alles weet van de geschiedenis, de cultuur, de flora en fauna. Deze wandelingen vertrekken direct vanaf onze camping. Bij terugkomst ontvangen wij u met een lekker koel drankje of een ijsje.
Warm water, draadloos internet en gebruik van het zwembad zijn inclusief.
KORTOM: Meer dan genoeg redenen om uw vakantie bij La Grenouille door te brengen.

Hoogseizoen € 300 per week AANBIEDING: maandag 22 augustus tot zaterdag 27 augustus € 200; zaterdag 27 augustus tot zaterdag 3 september € 250.
De compleet ingerichte bungalowtent is geschikt voor max. 4 p. De tent heeft twee aparte binnententen van 160 x 200 en 180 x 200. De overige leefruimte bedraagt ca.8 m² + luifel. Inrichting: 2 bedden (lattenbodems met matrassen) en 2 opklapbedden (lattenbodems met matrassen), elektra, koelkast, tafel met stoelen, parasol, zonnebedden, kookstel, pannen, serviesgoed. De tent staat op een ruime plek met zowel zon als schaduw, aan een groot grasveld met vrij uitzicht over het bos.

GÎTE LA GRENOUILLE
Gite La Grenouille grenst direct aan onze camping en is geschikt voor max. 4 pers. + baby. Het vakantiehuis is geheel nieuw, heeft veel comfort en privacy. Eigen tuin met groot (afsluitbaar) terras, BBQ en eigen parkeerplaats. Incl. bedlinnen, handdoeken, eindschoonmaak, Wifi.
De gîte kan het hele jaar door worden gehuurd.
Gîte Le Mazaupin (op slechts 4 km. afstand van onze camping) is geschikt voor max. 5 pers. + baby. Het is een gezellig, ruim en karakteristiek vrijstaand vakantiehuis in een mooie landelijke omgeving met allerlei leuke stadjes en excursiemogelijkheden op zeer geringe afstand. Gasten die hier verblijven mogen gratis gebruik maken van de faciliteiten zoals o.a. het zwembad bij La Grenouille. Tevens betrekken wij u bij onze diverse activiteiten. Kortom rust, ruimte maar met veel extra's in een schitterende omgeving.

Winkels (o.a. grote supermarkt), restaurants zijn op slechts 3 km. afstand. In de directe omgeving zijn er volop sportieve mogelijkheden o.a.120 km. wandelpaden, tennisbanen, kanovaren, paardrijden, vissen, quad en paintball, mountainbike verhuur.

Excursiemogelijkheden.
De grotten van Lascaux, de steden Sarlat, Perigueux en Brantôme (het Venetië van de Perigord), kanovaren op de Dordogne en de Auvézère, een bezoek aan de wijngebieden van Bergerac en Bordeaux, het 17e eeuwse Chateau Hautefort en de grotten van Tourtoirac (op slechts 10 km. afstand).

Voor meer info kunt u onze site www.lagrenouillevacances.com bezoeken of u kunt ons benaderen via e-mail lagrenouillevacances@orange.fr of telefonisch via 00.33.553.50.11.71. Voor info over de omgeving kunt u terecht op de site www.ot-hautefort.com of bij ons.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings