Campings: santana 2002 op leuke camping

Leuke jonge stacaravan uit 2002 op aquajungle camping in Hardenberg (rheeze). De camping heeft verwarmd binnen- en een buitenbad. Alle vakanties&feestdagen recreatieteam aanwezig. (www.debelten.nl ) De caravan is 10.5x3.1 en heeft 2 slaapkamers. De caravan zit alles op en aan. Wij hebben 2010 een veranda gebouwd (kosten dak alleen al 450,-!praat ik niet eens over al het hout!) waar je heerlijk kunt zitten, Omdat de plaats groot genoeg is kun je ook gewoon buiten zitten. Op de plaats zelf staat ook een blokhut (dak vervangen in 2011), waar een stapelbed in staat (2x0.90x2.00) een wasmachine, koelvriescombinatie en magnetron en extra opbergkast. Ook zijn er een 4-tal fietsen (moet wel wat kleine dingen aan gebeuren, bandplakken, handvat eraf, schroefje spatbord erop ed. maar kan je nog prima mee fietsen!) Enige wat nodig is op de camping is digitale ontvanger, want die nemen we mee ivm abonnement, maar kan je zelf via kpn afsluiten (9.90 per maand incl ontvanger) Wie als ee rste 3000,- bied kan hem overnemen!

Onzin bieden heeft echt geen zin! Het is een jonge caravan! Daarbij komt dat als wij het niet verkopen de caravan laten verslepen naar een camping bij ons in de buurt.

Reden verkoop: Camping is zeer geschikt voor jongere kinderen (0-11 jaar). Aangezien onze kinderen 11-12 zijn en wij willen toeren naar buitenland is de caravan te koop. Ook de afstand Arnhem/Hardenberg is voor ff weekendje net te ver. Eventueel ook te ruil voor toercaravan/auto. Wij hebben 9 jaar op deze camping gestaan en het is een speelparadijs voor kinderen. Ook in de omgeving is genoeg te doen.
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings