Campings: huur luxe 5pers stacaravan/caravan camping*** zw frankrijk

Aangeboden: huur luxe 5pers stacaravan/caravan camping*** zw frankrijk Prijs: € 215,00

lekker voordelig weg in september!!! Deze compleet ingerichte stacaravan staat op een fraaie familiecamping (3sterren) die zeer goed staat aangeschreven (prijs ANWB in 2002 en 2009). De schitterende omgeving (dordogne) biedt alles wat u zoekt in een vakantie!

De prijzen beginnen bij 215 euro in het laagseizoen en 455 euro in het hoogseizoen. Kijk op onze website voor de prijzen en de beschikbare weken.

Of u nu met jonge of oudere kinderen komt of u wilt met z'n tweeën op vakantie, er is voor ieder wat wils. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het op deze camping of in de omgeving. Vanaf april is het al mogelijk om gebruik te maken van de caravan. De temperatuur is dan al zeer aangenaam en dat blijft zo tot en met oktober!

De caravan
Onze luxe stacaravan biedt ruimte voor 4 a 5 personen. De stacaravan staat op 1 van de mooiste plekken van de camping. Vlak aan een beekje en veel ruimte om de caravan heen. De plekken zijn zeer ruim opgezet, waardoor je veel privacy hebt. Tevens kan de auto bij de stacaravan worden gezet. De stacaravan is van alle gemakken voorzien (douche, wc, kachel, magnetron, oven, ) en heel goed onderhouden. Afgelopen jaar is bij de caravan een groot terras aangelegd wat nog meer comfort geeft. De kantine/retaurant, het zwembad, het dorpje/kasteel en speelveld zijn op een steenworp afstand te bereiken.

de camping/omgeving
Het is de familiecamping bij uitstek, maar ook met zijn tweeen is er meer dan van alles te doen in de omgeving. Je komt tijd te kort.

Het is te veel om op te noemen: zwembad, wandel/fiets gebied, kastelen bezoeken, bordeaux (1 1/2 uur), kanovaren dordogne, wijn/rose streek, jaarlijks dorpsfeest, camping animatie, bergachtige omgeving, zwemmeer, grote supermarkten in de buurt, aqualand etc

website
Om toch nog eens alles rustig na te lezen over onze stacaravan, prijzen/beschikbaarheid, de camping/omgeving en recensies dan moet u zeker onze website bezoeken: www.stacarafun.nl
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings