Campings: Parc des Alicourts, Pierrefitte sur Sauldre, Loire

Aangeboden: Parc des Alicourts, Pierrefitte sur Sauldre, Loire Prijs: N.v.t.

Op ons landgoed bieden wij een groot aantal sportieve vrijetijdsbestedingen, bijzonder comfortabele diensten en voorzieningen, ruime plaatsen en fraai ingerichte vakantiewoningen.
Het waterparadijs omvat 4 zwembaden waarvan één golfbad en er is een meer van 6 hectare om in te zwemmen of te varen in een kano of een kajak, te vissen of te genieten van de zon op het ruime zandstrand. Uitgebreide sportieve voorzieningen: direct toegang tot een 9-holes golfbaan, minigolf, voetbal, volley, basketbal, tennis, crossfietspiste, rollerbaan en skatepark, tafeltennis, mini-kart, video- en biljartspelkamer en fietsverhuur. Kinderen tot drie jaar kunnen terecht in een overdekte speeltuin. Grotere kinderen vermaken zich op de grote speelplaatsen en bij de sportvelden. Zes dagen per week heten onze animatoren en animatrices de kinderen van 4 tot 17 jaar van harte welkom voor tal van activiteiten. Overige voorzieningen: uitgebreide spa, superette, bibliotheek, kiosk, internettoegang, bar, restaurant.

Camping
Naam: Parc des Alicourts
Postcode: 41300
Plaats: Pierrefitte sur Sauldre
Land: Frankrijk
E-mail: info@lesalicourts.com

Omschrijving
Aantal plaatsen: 490
Ligging: Recreatiepark
Electra (CCE): Ja
Omgeving: Aan meer of rivier
Staanplaatsen: Zon, Schaduw
Recreatie: Sportterrein
Sanitair: Babyruimte
Extras: Internet, Rolstoelvriendelijk, Sauna of Jaccuzi, Speeltuin, Tv, Wasmachine, Zwembad, Droger, Kinderbad, Recreatieruimte, Restaurant, Snackbar, Winkel

Verhuur
Bungalows, Fietsen, Stacaravans, Vakantiehuisjes

Betaalmiddelen
Visa Card, Master Card
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings