Campings: Kamperen in Zuid Frankrijk bij Nederlanders

Aangeboden: Kamperen in Zuid Frankrijk bij Nederlanders Prijs: Zie omschrijving

Op onze minicamping kunt u op één van de zes plaatsen een prachtig plekje uitzoeken om een ontspannen vakantie door te brengen. Midden op het Baskische platteland, in de walnoot boomgaard met zicht op de prachtige Pyreneeën. Iedereen die houdt van stilte, ruimte en de natuur is bij ons aan het goede adres. Op onze boerderij met enkele boerderijdieren kunt u groenten uit onze moestuin eten, verse scharreleieren kopen en zelf hout sprokkelen uit het bos om 's avonds een groot kampvuur te maken. Geen zin in kokkerellen? Wij bieden u twee dagen in de week zelfgemaakte frites of pizza aan. Of u koopt bij ons een lekker barbecuepakketje.
Wat is hier te doen en te zien?
Wandelroutes in overvloed, leuke stadjes bezoeken zoals St. Jean Pied de Port, Lourdes, Oloron St. Marie, Navarrenx of Mauleon. Lekker naar de zee: Biarritz, Bayonne of St. Jean de Luz. Een dagtochtje naar Spanje. Of heerlijk de Pyreneeën in en genieten van fantastische vergezichten. Ook raften, vissen, klimmen en mountainbiken kan in de nabije omgeving.
Barcus ligt in Zuidwest Frankrijk in de Pyrenées Atlantiques, Frans Baskenland.
Prijzen per persoon, inclusief elektriciteit, per nacht, per plaats vanaf 9,50 euro.
Geen kampeerder?
Wij hebben eveneens een royale gîte (2-8 personen) of kamer te huur. Een kamer is inclusief ontbijt; de gîte heeft een goed ingerichte keuken.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings