Campings: Spanje: Costa Brava, Camping Mas Sant Josep!

Aangeboden: Spanje: Costa Brava, Camping Mas Sant Josep! Prijs: € 22,00

Family Holidays biedt luxe ingerichte bungalowtenten en staanplaatsen (zelfde tarief als camping) op camping Mas Sant Josep aan.
Family Holidays is er erg trots op om camping Mas St. Josep (5-sterren) u aan te mogen bieden. Deze camping is zeker een van de meest luxueuse campings aan de Costa Brava die perfect aansluit bij wat de Nederlandse toerist verlangt van zijn kampeervakantie. Op deze camping is het echt luxueus kamperen in een prachtige en charmante omgeving.
Centraal op deze luxe camping wordt u vast en zeker positief getroffen door het spectaculaire zwembad. Via een loopbrug kunt u het eilandje met palmbomen midden in het zwembad bereiken.
In de schaduw van platanen staan de luxe Family Holidays bungalowtenten opgesteld in een laan op u te wachten. Wij hebben speciaal voor onze gasten zeer ruime en goed gelegen plaatsen van ± 100 m² gereserveerd. U kunt uw auto naast de tent parkeren.
Uiteraard liggen de mooie zandstranden van de Costa Brava ook binnen handbereik (±3,5 km Playa d'Aro, S. Agaró en Sant Felieu). Vanaf het strand kunt u een boottochtje maken naar diverse plekjes naar o.a. Lloret de Mar, Blanes en Calella.
Voor de kinderen zijn er diverse waterattractieparken in de buurt: Waterpark Aqau Diver nabij Platja d'Aro, Waterworld in Lloret de Mar en Marineland in Palafolls. In de directe omgeving zijn er tal van recreatieve voorzieningen zoals een golfbaan, een kartbaan, een manege en zeil- en surfscholen.

Klanten van de camping kunnen van deze dienst gebruik maken met hun eigen laptop. Bij de receptie kunt u tegen een kleine vergoeding een code ophalen.

De ANWB waardering voor deze camping is een 8,4 voor de totale indruk en een 8,5 voor het sanitair.
De camping is voorzien van o.a de volgende faciliteiten:

- Afstand vanaf Utrecht 1485 km
- Kapper
- Fietsverhuur
- Huurkluisjes
- Sportcomplex
- Bowlingbaan
- Internet ruimte
- 2 grote zwembaden
- Kinderbad
- Was en droogruimte
- Kinderanimatie
- 6 Tennisbanen
- Squashbaan
- Tafeltennis
- Minigolf
- Speeltuin
- Bar
- Elektronische spellen
- TV ruimte
- Zandstrand op ±3500 meter
- Restaurant
- Afhaalgerechten
- Supermarkt

Vanaf €22 per nacht per bungalowtent ( 6 pers.)

Voor meer aanbiedingen en informatie verwijzen we u naar onderstaande website.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings