Campings: Jaarplaatsen in een pracht omgeving in Midden Limburg!

Aangeboden: Jaarplaatsen in een pracht omgeving in Midden Limburg! Prijs: Op aanvraag

Jaarplaatsen
Het lijkt vaak zo onbereikbaar: altijd vakantie! Toch: het is dichterbij dan u denkt! Met uw eigen jaarplaats op Recreatiepark Elfenmeer is het hele jaar uw vakantie binnen handbereik: dus echt vakantie wanneer en hoe lang u dat zelf wilt…

De vele gratis faciliteiten, de fantastische ligging van alle parken, de uitgebreide voorzieningen en het spectaculaire entertainment: allemaal zaken die Recreatiepark Elfenmeer uniek maken. Des te meer reden voor onze trouwe gasten om uiteindelijk te kiezen voor een vaste jaarplaats, zodat er het hele jaar door genoten kan worden!

Werk- en schoolweken worden afgewisseld met ontspannende weekendjes. Tijdens de zomervakantie geniet u maximaal. Maar ook de charme van de gezellige herfst, een witte sneeuwdeken in de winter en de ontluikende natuur in de lente maakt een jaarplaats tot een heerlijke energiebron. De plaatsen zijn ongeveer 150 m2 groot, met 6 tot 16 amp. elektra, riool, water, gas en CAI (ong. 20 zenders) en u kunt gebruik maken van alle beschikbare faciliteiten op het park.


Als u besluit om uw stacaravan of chalet te verhuizen naar Recreatiepark Elfenmeer dan bieden wij u GRATIS transport van uw stacaravan of chalet door geheel Nederland en België en wij zullen uw stacaravan of chalet ook GRATIS plaatsen, stellen en aansluiten. (Geldig voor heel 2009) Voor voorwaarden en meer informatie neemt u contact op met de receptie +31 (0)475 53 16 89.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings