Campings: Le Beau Vezé, rustige camping bij Hyères in de Provence

Aangeboden: Le Beau Vezé, rustige camping bij Hyères in de Provence Prijs: N.v.t.

Le Beau Vezé is een rustige camping een eindje landinwaarts van de drukke badplaats Hyères. De eigenaar wil het graag een familiecamping laten blijven op deze rustige locatie. De prachtige stranden en het levendige kustgebied zijn gemakkelijk te bereiken. De camping ligt op een helling en heeft 150 plaatsen op terrassen en op een plateau op de top, allemaal met veel schaduw.

Het jonge personeel is vriendelijk en behulpzaam wat bijdraagt aan de ontspannen sfeer op het terrein. Een goede plek voor wie zoekt naar schone, frisse lucht en een rustige omgeving, maar toch in de nabijheid wil zijn van wat een grote stad als Hyères te bieden heeft: de beroemde palmbomen en vele plaatsen van historisch belang. Vrijwel iedere dag is er in de omgeving wel een leuke markt te vinden. Naar het strand is het een klein eindje rijden, maar met de comfortabele ligstoelen bij het zwembad wilt u misschien wel blijven waar u bent.

Bar/restaurant en afhaalrestaurant. Brood. Middelgroot zwembad met kinderbad. Speelterrein. Minigolf, volleybal, jeu-de-boules, tennis. Jetskiverhuur. Wandelroutes en bezoekjes naar wijngaard worden verzorgd. Avondrecreatie in het restaurant.


Camping
Naam: Beau Vezé
Contactpersoon: Xavier Gras
Adres: Route de la Moutonne
Postcode: 83320
Plaats: Carqueiranne
Telefoon: 0033 494 57 65 30
Land: Frankrijk
E-mail: info@camping-beauveze.com

Omschrijving
Oppervlakte: 40000 m2
Aantal plaatsen: 150
Ligging: Landelijk
Electra (CCE): Ja
Omgeving: Aan meer of rivier
Staanplaatsen: Schaduw
Sanitair: Babyruimte, Chemisch toilet
Extra's: Kinderbad, Restaurant, Snackbar, Winkel

Verhuur
Appartementen, Bungalows, Stacaravans, Vakantiehuisjes

Betaalmiddelen
Pinnen, Contant
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings