Campings: Salland Yurt (joert / ger) tussen Holten en Deventer

Aangeboden: Salland Yurt (joert / ger) tussen Holten en Deventer Prijs: Zie omschrijving

Leven als de nomaden in de steppegebieden van Mongolië maar dan wel wat dichterbij huis...? Dat kan! Op camping Ikkinkshof staan een aantal yurts (ook wel Gers genoemd) opgesteld, rechtstreeks geïmporteerd vanuit Mongolië waar deze onderdak verlenen aan nomaden. De inrichting van deze tenten is met traditionele handgemaakte meubels. De yurts bieden zowel bescherming tegen extreme kou als warmte. Het is dus goed toeven in de traditionele Yurts op De Ikkinkshof.
Op de Ikkinkshof treft u twee yurts met een diameter van ongeveer vijf meter aan, daarnaast staan er acht yurts met een diameter van ongeveer zes meter opgesteld.

De inrichting:
Ze zijn allemaal ingericht met Mongoolse meubeltjes waaronder vier stoelen, een tafel, twee of vier bedden, een wasmeubel, twee kastjes, enkele krukjes en een houtkachel. Indien nodig kunnen er meer mensen in een yurt slapen.

Familiedagen, feestje of bedrijfsbijeenkomst:
Bovendien is er een grote yurt met een doorsnee van zo'n negen meter, deze kan gebruikt worden voor gezamenlijke bijeenkomsten. De grote tent is dan ook uitermate geschikt voor een familiereünie, een verjaardag, cursussen, bedrijfbijeenkomsten enz. Er zijn voldoende tafels en stoelen (ook in traditionele stijl) voor ongeveer 50 personen. In theateropstelling is er plaats voor veel meer mensen. Voor een white board, beamer enz. kan gezorgd worden.

Waar:
Camping Ikkinkshof is een boerencamping gelegen aan een zijweg van de doorgaande weg Deventer – Holten in een prachtige groene omgeving met weilanden en bossen.
Dus niet ver van de fraaie Hanzestad Deventer en het nationaal park De Sallandse Heuvelrug.

Behalve de yurts is er ook plaats voor caravans en andere tenten.
Tarieven voor tweepersoonsyurt 2011:
Eén overnachting : € 75 (reservering voor één nacht pas 14 dagen van te voren mogelijk)
Weekend 2 nachten: € 120
Lang weekend (vrijdag tot maandag) 3 nachten: € 165
Midweek (van maandag tot vrijdag) 4 nachten: € 180
Week (vrijdag tot vrijdag) 7 nachten voor: € 260
Tarieven vierpersoonsyurt bij bezetting van 2 personen.
Eén overnachting: € 95 (reservering voor één nacht pas 14 dagen van te voren mogelijk)
Weekend 2 nachten: € 140
Lang weekend (vrijdag tot maandag) 3 nachten: € 210
Midweek (van maandag tot vrijdag) 4 nachten: € 220
Week (vrijdag tot vrijdag) 7 nachten: € 340
Extra persoon € 2,50 p.p.p.n.
Hemelsvaartweekend en Pinksteren toeslag 15%.
Bij huur meerdere yurts voor meerdere dagen soms korting mogelijk, aanvragen op info@SallandYurts.nl
Huur grote Yurt € 120,00 per dag. Huur grote Yurt alleen in combinatie met meerdere verblijfsyurts (geldt niet voor bedrijfsbijeenkomsten). Huisdier € 5,00 per dag. Reserveringskosten € 10,00. Prijzen zijn inclusief toeristenbelasting, elektriciteit, eindschoonmaak en een krat hout voor de kachel. Borg € 100,00 per Yurt. Borg grote Yurt € 150,00.Borgsom te voldoen per bankoverschrijving bij betaling 2e termijn.Wanneer er aan het einde van uw verblijf gebreken of vermissingen worden waargenomen wordt dit op de borgsom in mindering gebracht.Mocht de borgsom niet toereikend zijn dan ontvangt u een extra nota.De Yurt dient aan het einde van uw verblijf schoon en netjes achtergelaten te worden zoals u het bij aankomst aantrof, anders worden € 20,00 schoonmaakkosten in rekening gebracht.
Check in na 15.00 uur en check out voor 12.00 uur.

SallandYurts op Camping Ikkinkshof
Ikkinksweg 7
7435 P A OKKENBROEK
Tel. 0570 - 551217 of 0572 - 321547
info@sallandyurts.nl of info@ikkinkshof.nl. Zie ook www.mevoreizen.nl
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings