Campings: Vakantiepark Heino in Heino, Overrijssel

Aangeboden: Vakantiepark Heino in Heino, Overrijssel Prijs: N.v.t.

De velden van Overijssel Vakantiepark Heino zijn ruim opgezet en voorzien van één of meerdere speeltjes. Mochten uw kinderen hier geen genoegen mee nemen, dan kunnen ze natuurlijk terecht in de Klauter perron (overkdekte speeltuin) of in het Station spetterpret(overdekte zwembad). Ook ons recreatieteam staat in het seizoen klaar om uw kinderen een Tip Tap Top vakantie te bezorgen, zodat uw kinderen een onvergetelijke vakantie beleven, dan heeft u dat toch ook?

De recreatie-plas met zandstrand is speciaal ingericht voor "kleine" kinderen. Het is kleinschalig opgezet, zodat u uw kroost in één oogopslag in de gaten kunt houden.

Naast de vele activiteiten die het recreatieteam op de recreatieplas met zandstrand organiseren, is dit ook het veld waar u en uw kinderen zelf veel vertier zullen vinden. Gezellig een partijtje voetballen op het sportveld, crossen op de fietscross baan, spetteren en spelen in onze recreatie-plas met zandstrand of het spelen van een partijtje boerengolf. Op de recreatieplas met zandstrand staat ook een klimtoren waar uw kinderen onder begeleiding kunnen klimmen.

Senioren
Ook aan u wordt speciale aandacht gegeven op Overijssel vakantiepark Heino. Zo hebben wij arrangementen die helemaal zijn afgesteld op u! Kijkt u bijvoorbeeld eens bij ons levensgenieters arrangement of opa en oma arrangement! Verder kunt u op deze pagina informatie vinden over het fietsknoppuntennetwerk, want er zijn hier prachtige fietstochten uit te stippelen. Ook kunt u wat vinden over de dingen die in de buurt zoal te doen zijn.


Camping
Naam: Vakantiepark Heino
Adres: Schoolbosweg
Huisnummer: 10
Postcode: 8141 PX
Plaats: Heino
Telefoon: 0572-391564
Provincie: Overijssel
Land: Nederland
E-mail: tvanderburg@vakantieparkheino.nl

Omschrijving
Oppervlakte: 15.000 m2
Aantal plaatsen: 375
Ligging: Landelijk
Electra (CCE): Ja
Omgeving: In bos
Staanplaatsen: Zon, Schaduw
Recreatie: Sportterrein
Sanitair: Babyruimte, Chemisch toilet, Verwarmd sanitair
Extra's: Afwasmachine, Huisdier toegestaan, Internet, Rolstoelvriendelijk, Speeltuin, Tv, Wasmachine, Zwembad, Droger, Kinderbad, Recreatieruimte, Restaurant, Snackbar, Winkel

Verhuur
Bungalows, Fietsen, Stacaravans, Tenten, Vakantiehuisjes

Betaalmiddelen
Pinnen, Visa Card, Master Card
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings