Campings: Campings in Kroatië: Boek de mooiste campings in Kroatië!

Aangeboden: Campings in Kroatië: Boek de mooiste campings in Kroatië! Prijs: Zie omschrijving

Op CampingsKroatie.nl vindt u de mooiste campings in Kroatië. Boek uw favoriete camping in Kroatië, campings in Istrië, maar ook campings op de eilandjes. Naast textiel campings bieden wij ook veel naturisten campings. Op onze site vindt u uitgebreide informatie en foto's van de campings. Campingskroatie.nl biedt voor veel campings beschikbaarheids informatie, u kunt een automatische prijsberekening maken en direct een perceel, bungalowtent of mobilehome reserveren.

Enkele top campings:

Campings in Istrië

Camping Polari, Rovinj. Camping Po lari ligt direct aan de zee in Rovinj, de camping beschikt over een zwembad, voor kinderen worden animatieprogramma's georganiseerd. Camping Polari biedt percelen en bungalowtenten.

Naturist Camping Valalta, Rovinj. Deze camping is een populaire camping onder naturisten in heel Europa. Camping biedt percelen, appartementen en mobilehomes. Er is een z wembad, ook is er animatie voor kinderen.

Camping Lanterna, Porec. Camping Lanterna ligt langs een 3km strand tussen Novigrad en Porec. Het is een grote camping met veel faciliteiten, er zijn meerdere zwembaden en restaurants, voor kinderen worden animatieprogramma's aangeboden. Er zijn percelen, bungalowtenten en mobilehomes te huur op camping Lanterna.

Camping Zelena Laguna, Porec. Camping Zelena Laguna ligt op ca. 5 km afstand van Porec. De camping ligt op circa 18 hectaren en biedt een totale capaciteit van 2700 personen, de camping ligt direct aan de zee. De camping beschikt over een groot zwembad. Op camping Zelena Laguna zijn er percelen en mobilehomes te huur.

Camping Marina, Rabac. Het is een kleine camping op ca. 10km afstand van Rabac, de camping is populair onder duikers vanwege de gunstige ligging en door de aanwezigheid van een Diving Center bij de camping. Er is een restaurant, pizzeria en 2 snackbars.

Campings op de eilanden

Camping Jezevac, eiland Krk. Camping Jezevac ligt op het eiland Krk, op loopafstand van het centrum van Krk. Het strand bestaat uit rotsen en kiezelstenen, er is een restaurant, supermarkt en een bar. Voor kinderen worden er animatieprogramma's georganiseerd.

Camping Cikat, eiland Losinj. Deze camping ligt op het eilandje Losinj op 1km afstand van het centrum van Mali Losinj. Het ligt in een pijnboombos direct aan de zee, het strand bestaat uit rotsen en kiezels. Er is een restaurant en supermarkt. Voor kinderen is er animatie.

Naturist Camping Baldarin, eiland Cres. Camping Baldarin is gelegen op het eiland Cres, het wordt door vele gasten beschreven als een paradijs, de camping ligt op 15km afstand van de hoofdweg in een mediterraan bos aan de zee.

Camping Strasko, eiland Pag. Op het eiland Pag ligt de camping Strasko. Deze camping beschikt over percelen en mobilehomes en ligt direct aan een kiezelstrand van 2km bij de zee.

Camping San Marino, eiland Rab. De San Marino camping ligt bij het dorpje Lopar, direct aan de zee en beschikt over een 1500 meter lan g zandstrand wat uniek is in Kroatië. Voor kinderen zijn er glijbanen. De camping heeft percelen met schaduw, ook zijn er mobilehomes.


Op onze site vindt u uitgebreide informatie en foto's van de campings. Campingskroatie.nl biedt voor veel campings beschikbaarheids informatie, u kunt een automatische prijsberekening maken en direct een perceel, bungalowtent of mobilehome reserveren.

Website: www.campingskroatie.nl

TTS Centraal Europa Reizen is aangesloten bij het SGR.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings