Campings: Te KOOP/HUUR 6 pers. caravan met inventaris Zaton Kroatie

Aangeboden: Te KOOP/HUUR 6 pers. caravan met inventaris Zaton Kroatie Prijs: T.e.a.b.

Aan prachtig zandstrand gelegen voorzien van alle voorzieningen.
Caravan is voorzien van alle benodigdheden, een twee persoons vast bed, uitgerust met grote
koelkast v.v. vriezer.
Twee persoons bijzet tent aanwezig en tevens uitbouw aan voortent (geschikt als slaapplaats).

Het Zaton Holiday Resort is het mooiste camping- en vakantiepark van Kroatië gelegen in de schaduw van pijnbomen omringd door een mediterrane ambiance. Het is zeer geschikt voor families met kinderen! Het is gelegen in midden Dalmatië op circa 15 km van de historische stad Zadar. Afstand vanaf Utrecht is circa 1570 km (tot aan Zadar snelweg). Via Ryanair is Zadar ook snel en goedkoop bereikbaar met het vliegtuig.

Er is op het park werkelijk van alles te doen. Het Zaton Holiday Resort ligt aan een 1,5 km breed zandstrand wat zeer langzaam afloopt in zee en daarom zeer geschikt voor kinderen. Vanaf het uitgebreide zwembadcomplex kijkt u uit over de Adriatische Zee en haar ontelbare eilanden. Aanrader zijn de leuke dagexcursies op zee en naar natuurparken. Het Zaton Holiday Village beschikt over een gezellige winkelstraat, boetiekjes, restaurants, bars, ijssalons, supermarkt, internetlokaal, disco, tennisbanen, sportvelden, minigolf, treintje, auto- en fietsverhuur, fitness en massagecentrum, etc. Overdag en 's avonds zijn er veel activiteiten en entertainment met programma's voor jong en oud. De camping beschikt over zeer luxe en schone sanitaire faciliteiten, een wasserette, barbecue plekken, kinderspeeltuinen en er is van alles te huur voor watersporten.
Voor wie een fantastische vakantie wilt vieren op een superlocatie aan de mooie Adriatische Zee is dit de beste plek die je kunt vinden. Voor meer (prijs) info bel op 06-51305910

Kortom een complete uitrusting met alles erop en eraan voor een onvergetelijke vakantie op één
van de mooiste plekken in Kroatie.
Voor meer informatie bekijk de website van Zaton Holliday Resort. www.zaton.hr
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings