Campings: 25 mei t/m 29 mei goedkoop weg (camping voor 'n prikkie)

Wij hebben een lang weekend (vrijdag 25 tot en met dinsdag 29 mei) geboekt op een op vakantiepark Brugse Heide. Wegens omstandigheden kunnen we helaas niet gaan.

Data
Aankomst: vrijdag 25 mei 2012 vanaf 15:00 uur
Vertrek: dinsdag 29 mei 2012 voor 10:00 uur

Het gaat om een kampeerplaats.
• Lang weekend (vr - di)
• Slaaplaats voor eigen kampeermiddel (tent/caravan/vouwwagen)
• Voor maximaal 4 personen

Valkenswaard - Kinderen tot 12 jaar vermaken zich in de speciale Kids Jungle. De Skelter Adventure is voor de wat ouderen een leuk alternatief. Natuurlijk kan animatie deze vakantieweek niet ontbreken en zorgt Bert de Bever voor leuke activiteiten. Aankomst: vrijdag 25 mei.

Verplicht
• € 1,10 p.p.p.n toeristenbelasting
• € 2,55 milieuheffing per nacht
Deze kosten betaal je bij aankomst

Overige info over het park:

Overige info: Oostappen Vakantiepark Brugse Heide
Vakantiepark Brugse Heide ligt nabij het Brabantse Valkenswaard en is omsloten door Natuurreservaten "Het Leenderbos" en "Malpie". Voor de liefhebber van rust, ruimte en ontspanning, is Oostappen Vakantiepark Brugse Heide een oase waar u altijd al naar op zoek was. Hier is er volop tijd voor elkaar, voor genieten en voor ontspanning.
Met zijn gratis indoor speelpaleis is Oostappen Vakantiepark Bruges Heide vooral voor kinderen tot 12 jaar een toplocatie. Rondrijden in het recreatietreintje, de gratis skelterbaan en airtrampoline en de dierenweide met lekker zachte konijntjes: de kleintjes vervelen zich geen minuut!
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings