Campings: Te huur, stacaravan op camping De Schatberg (Landal)

De caravan biedt ruimte voor minimaal 4 volwassenen daarnaast zijn er mogelijkheden tot het creeren van een slaapgelegenheid in de woonkamer. De stacaravan is voorzien van een eigen douche en toiletruimte, airco, tv, radio, bbq. Zie foto's

De Schatberg is een gezellig en veelzijdig park met zeer uitgebreide voorzieningen, waarvan er veel het hele jaar door geopend zijn. Het 86 ha grote park biedt ruimte aan een camping op 5-sterren niveau, een bungalowpark, een multifunctioneel centrumgebouw, ruim 20 ha water, dagrecreatie voorzieningen en veel natuur. Jong en oud en iedereen daar tussenin beleven hier een geweldige vakantie door het bijzonder brede aanbod van sport, spel en ontspanningsmogelijkheden.

Het park wordt door veel bezoekers zeer gewaardeerd om de rust. Maar ook voor de sportieve gasten is er genoeg gelegenheid om actief te genieten van de vakantie. Direct bij de entree bevindt zich het natuurbad met uitgestrekt zandstrand, een zonneweide, een minihaven en verschillende speeltuinen. Iets verder op het terrein vindt u de surf- en visvijver. Het Recreatieteam zorgt ieder seizoen voor sportieve, actieve en gezellige activiteiten voor jong en oud. Zandkastelen bouwen op het strand, knutselen met de allerkleinsten, kienen, darten, een spannende film in onze bioscoop en natuurlijk het beleven van spannende avonturen met Kapitein Klutskwijt, Bobby Beestenboel, Fleur Flapuit, Juffrouw Jubelteen, Kiki Klikspaan en Teun Tochweltof zijn slechts enkele voorbeelden van het recreatieprogramma. In het hoogseizoen wordt er een uitgebreid recreatieprogramma verzorgd Bijna alle faciliteiten bevinden zich op het park, dus de auto kan blijven staan.

Huurprijs is 300,- per week excl. Landal dagrecreatie deze zijn maximaal 20,- per nacht per 4 personen exacte prijs ligt aan de datum.

Bij interesse mail me dan

Groetjes Anique
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings