Campings: FRANKRIJK safari/bungalowtent op kleine camping met zwembad

Aangeboden: FRANKRIJK safari/bungalowtent op kleine camping met zwembad Prijs: € 425,00

Camping Vallée de Lignac is een gezellige kleinschalige kindvriendelijk camping gelegen op ongeveer
800 kilometer van Nederland, in natuurpark de Brenne, in midden Frankrijk. Op de grens van de Limousin, net boven de Dordogne. Ook in het voorseizoen is het hier al heerlijk genieten van de natuur!

Wij, een Nederlands gezin met 3 kinderen van 11, 14 en 15 jaar, zijn 3 jaar gelden naar dit mooie deel van Frankrijk geëmigreerd en hebben hier een oude boerderij omgebouwd tot comfortabel woonhuis, een vakantiehuis (gite) en kleine camping met 10 huurtenten, 3 safaritenten en 10 losse kampeerplaatsen.
Onze camping is in de zomer van 2009 geopend en heeft mooi, nieuw sanitair en ook een nieuw zwembad met mooi uitzicht over de landerijen.

Op onze kleine camping (23 plaatsen) verhuren wij compleet ingerichte bungalowtenten en vanaf 2011 ook 3 nieuwe safaritenten. De tenten staan op heerlijk ruime plaatsen, de safaritenten staan riant op houten vlonders en zijn van alle gemakken voorzien: in de huurtent staan echte bedden, een koelkast, een gasfornuis, een complete keukenuitrusting, er zijn relaxstoelen, een tafel, parasol etc.
Dekbedden, kussens en beddengoed zijn eventueel te huur, dus u hoeft maar weinig mee te nemen!
Aankomen en genieten maar!
De bungalowtenten en de safaritenten worden per week verhuurd met wisseldag op zaterdag.
Prijs per week voor de bungalowtent is in juni en september € 425, -; in juli en augustus € 560, - Prijs per week voor de safaritent is in juni en september € 525, -; in juli en augustus € 695-

De camping is gelegen rondom een oude Franse boerderij met
7 hectare grond. In een van de natuurstenen schuren is het sanitairgebouw gemaakt: modern sanitair met heerlijke warme douches, zittoiletten met wc bril, wastafels en een ruime gehandicapten douche. Tevens zijn hier ook de afwasplaatsen en er is een wasmachine.

In een van de andere gebouwen bevindt zich de gite: een comfortabel vakantiehuis voor 4 personen en eventueel een baby. De geheel gerenoveerde gite heeft zijn authentieke Franse charme behouden en is van alle gemakken voorzien; 2 ruime slaapkamers, goede bedden, ruime keuken met schitterend uitzicht, een woonkamer met comfortabele bank en stoelen en een mooie badkamer met inloopdouche, wastafel en wc. Achter de gite is een ruim terras en een privétuin, voor de gite is nog een terras. Uiteraard zijn er bij de gite ook terrasstoelen, tafel en parasol! Ook de gite wordt per week verhuurd, met wisseldag op zaterdag, prijzen vanaf € 495, - per week.

Voor de kinderen is er lekker veel ruimte op te spelen: voetballen, tafeltennissen, badmintonnen of op de grote trampoline, het kan allemaal! Er is ook een speeltuin en een fijne grote zandbak.

Een boerderijcamping is geen boerderij zonder de dieren! Wij hebben dan ook een kleine kudde schapen die inmiddels de eerste lammetjes hebben gekregen!, er zijn kippen voor de kakelverse eitjes, er zijn ganzen, konijnen, katten, honden en cavia's.

Op de camping kunt u iedere dag vers stokbrood, croissantjes of ander lekkers van de bakker kopen. Er is een kleine kampwinkel, we verkopen ijsjes, afhaalmaaltijden en we organiseren een paar keer per week table d'hotes avonden, waar u heerlijk kunt eten van regionale producten en groente uit de tuin!

Natuurpark de Brenne is een schitterend natuurgebied, een gebied met vele meertjes, veel bijzondere vogels en wandelroutes. Er zijn ook diverse zwemmeertjes (met toezicht) in de buurt van de camping.
Paardrijden, mountainbiken, kanoën of gewoon lekker relaxen, het kan hier allemaal!

Wilt u komende zomer ook genieten in een compleet ingerichte huurtent, de luxe safaritent of in de gite op Camping Vallée de Lignac? Of komt u liever met uw eigen tent of caravan? Kijk op onze website voor meer informatie en mail of bel voor de beschikbaarheid.

Tent huren Frankrijk? -> www.valleedelignac.com

tent huren frankrijk bungalowtent kindvriendelijk
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings