Campings: toscane camping paradiso ( viareggio ) nabiij zee

Aangeboden: toscane camping paradiso ( viareggio ) nabiij zee Prijs: Zie omschrijving

NU € 55.- VROEGBOEKKORTING

Camping Paradiso is een driesterrencamping en ligt tussen de pijnbomen. er worden leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het Puccini meer ligt op ca. 5 km en de zee op ca. 1 km.

De camping beschikt over een zwembad, klein voetbalveld en tegen betaling kunt u fietsen huren.

U kunt 's avonds een hapje eten in het restaurant/pizzeria. Er is tevens een bar en een minimarkt.

Voor de kinderen is er een kinderbad, speelplaats en animatie in het hoogseizoen.

Villaggio Camping Paradiso ligt op ca. 2 km afstand van Viareggio. Winkels, restaurants en bars liggen op ca. 500 m en het zandstrand ligt op ca. 1 km afstand. Pisa en Lucca liggen op resp. 18 km en 23 km. Het Puccini meer ligt op ca. 5 km, genoemd naar de oud operacomponist.
Ten zuiden van Viareggio strekt zich het grote natuurpark Parco di Migliarino, San Rossore, Massaciuccoli uit. Dit gebied omvat 23 kilometer kust, duinen, bossen en het meer Lago di Massaciuccoli.

mobilehome :
goed ingerichte mobilehome en voorzien van t.v. ned. zenders, kookhoek (gasfornuis, koelkast), eethoek, douche, toilet en een gemeubileerde overdekte veranda.
3-kamer mobilhome voor 5 personen . Woon-/eetkamer, 2- persoonsslaapkamer en een kamer met een stapelbed en een los bed.
Faciliteiten:
het complex is onderverdeeld in een camping- en bungalowgedeelte en beschikt over een receptie met kluis, restaurant/pizzeria, bar met tv, kiosk, minimarkt. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de (munt)wasmachine.
Sport & Ontspanning:
ter ontspanning kunt u gebruik maken van het kleine voetbalveld, zwembad met ligstoelen, parasols en een poolbar. In juli en augustus een animatieprogramma voor groot en klein met o.a. 3x per week watergymnastiek en latin-dansen. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de fiets- en mountainbikeverhuur.
Parkeren:
parkeerplaats naast de stacaravan.


een combinatie toscane/luganomeer ook dat is mogelijk

uw eigen stacaravan op deze camping of uw eigen chalet aan het luganomeer informeer naar de mogelijkheden.
zeer goede verhuurmogelijkheden.

ook met de verhuur helpen wij u graag.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings