Campings: Landelijke camping in Wimborne met zwembad in Spaanse stijl

Aangeboden: Landelijke camping in Wimborne met zwembad in Spaanse stijl Prijs: N.v.t.

Wilksworth is een ruim en rustig park, zeer geschikt voor gezinnen, met een verwarmd buitenzwembad met klein peuterbad en glijbaan, dat volledig gerenoveerd is in een schitterende Spaanse stijl. De landelijke ligging net buiten Wimborne is heerlijk en er zijn mooie uitzichten. Het strand tussen Poole en Bournemouth ligt op 19 km. De camping heeft plaats voor 65 caravans en 25 tenten, voornamelijk op gras. Er zijn ook 77 privévakantiehuizen in een apart gebied. De voorzieningen bevinden zich in oude boerderijgebouwen die erg mooi verbouwd zijn.
Voorzieningen o.a.: Winkel met basisbenodigdheden. Mooie koffiebar met uitgebreid menu en afhaalmaaltijden. Eendenvijver. Voetbalveld. Volleybal. Uitstekende speeltuin. Fietscrossbaan. Golf oefennet en 2 tennisbanen (1 groot, 1 klein). Spelletjeskamer met tafeltennis, poolbiljart en speelautomaten.

Camping
Naam: Wilksworth Farm Caravan Park
Postcode: BH21 4HW
Plaats: Wimborne
Telefoon: 0044 1202 885 467
Land: Groot-Brittannië
E-mail: rayandwendy@wilksworthfarmcaravanpark.co

Omschrijving
Oppervlakte: 11000 m2
Aantal plaatsen: 162
Ligging: Landelijk
Electra (CCE): Ja
Staanplaatsen: Zon, Schaduw
Recreatie: Sportterrein
Sanitair: Babyruimte, Chemisch toilet, Verwarmd sanitair
Extras: Huisdier toegestaan, Kinderbed, Rolstoelvriendelijk, Speeltuin, Tuin, Wasmachine, Zwembad, Droger, Kinderbad, Recreatieruimte, Restaurant, Snackbar, Winkel

Betaalmiddelen
Pinnen, Visa Card, Master Card
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings