Campings: Boerderijcamping met eigen paarden, vis en zwemmeer...

Aangeboden: Boerderijcamping met eigen paarden, vis en zwemmeer... Prijs: € 14,50

Last Minut: Te huur compl. ingerichte 4 pers. caravan voor euro 35,- per overnachting.
Camping à la Ferme met eigen paarden, zwem en vismeer op domein van 30 ha. Gelegen in mid. fr. in het grootste eikenbos van europa. T.h. gites, caravans en tenten. Natuurlijke ruimte....

Vanaf Utrecht 800 km, tussen de bossen van het Forêt de Tronçais, Auvergne, Allier (mid.Frankrijk) ligt Domaine de Soulisse, een kleine camping met eigen zwemmeer op een prachtig landgoed.
Prijs gebaseerd op 1 overnachting voor 2 personen.

In de parkachtige tuin van het domaine is plaats voor 12 tenten/vouwwagens/ caravans. De plaatsen zijn ruim, er is voldoende schaduw. Honden welkom in overleg.
Alle plaatsen hebben een weids uitzicht over het prachtige landschap en de weiden, waarin onze paarden lopen en verderop koeien en schapen. Centraal op de camping staat een prieel met gezellige zitjes, en een zwembad van 5,5 meter doorsnede. Ook vindt u hier de 2 (warm water)douches en 2 toiletten. Voor de kleintjes zijn een schommel, glijbaan en zandbak aanwezig. Alle plaatsen kunnen worden voorzien van el ektriciteit.

Op eigen terrein is een meer van 2 ha waar u kunt zwemmen, zonnen, bootje varen, vissen, picknikken en u kunt er helemaal omheen wandelen. Een wandeling uit en thuis duurt ongeveer een half uurtje. Er lopen 2 riviertjes over het terrein die uitmonden in het meer en er is een kleine waterval.
Wij hebben 1 volledig ingerichte 4-pers. caravan en 1 volledig ingerichte 4-pers. de Waard tent met grote voortent (waarin keukenblok met gasstel en spoelbak/aanrecht) te huur. Tuinmeubilair + parasol aanwezig.

Met onze 10 eigen paarden maken we iedere dag een schitterende buitenrit. Alle ritten worden vooraf doorgenomen en afhankelijk van niveau en conditie worden groepjes van niet meer dan 6 personen samengesteld (ervaring is vereist). Alle ritten zijn onder begeleiding. De paarden worden aan een lange teugel en/of bitloos gereden.
We begeleiden wandelingen in dit schitte rende gebied, variërend van 2 tot 3 uur bij flink doorstappen, o.a. de wandeling langs de 7 reuzeneiken is populair.

Op verzoek kunt u genieten van onze gevarieerde keuken in de vorm van een (3-)gangen diner op ons terras met schitterend uitzicht. Domaine de Soulisse is dé ultieme plek voor ruiters, natuurliefhebbers, wandelaars, fietsers en (kleine) kinderen. Kijk voor meer informatie en foto's op onze website. Voor het hoogseizoen dient gereserveerd te worden.

De camping is geopend van 1 april tot 1 november.

Trefwoorden: Auvergne, Allier, forêt de Tronçais, paardrijvakantie, paardrijden, meer, kleine camping, boerderijcamping, camping a la Ferme, zwembad, kamperen, kindvriendelijk, ANWB, SVR, caravan, gite, gites, tent, huisje, chalet, boerderij, vakantiewoning, vakantie, Nederlandse, hond, honden, huisdier, huisdieren, natuur, rust, ruimte, uitzicht, glooiend, landschap, bos, kastelen, cultuur, culinair, wandelen, fietsen, zwemmen, vissen
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings