Campings: Weer mooie standplaatsen beschikbaar in Hartje Twente !

Aangeboden: Weer mooie standplaatsen beschikbaar in Hartje Twente ! Prijs: Zie omschrijving

Bent u op zoek naar een recreatiepark c.q. camping waar u het gehele jaar door lekker kunt genieten van uw stacaravan of chalet? Houdt u van een ongedwongen gezellige sfeer, een mooie natuurlijke omgeving, wandelen, fietsen, uitstekende voorzieningen en vindt u dat er ook voor uw (klein)kinderen wat te beleven moet zijn? Dan bent u bij ons op het juiste adres!

Recreatiepark De Weuste is al ruim 40 jaar een vertrouwd adres in het mooie hart van Twente, gelegen in een prachtig natuurgebied temidden van de plaatsen Oldenzaal, Ootmarsum en Tubbergen.

Ons GWE-net is zodanig aangelegd dat u ook tijdens de mooie en gezellige wintermaanden van uw kampeermiddel gebruik kunt maken. U bent aldus het gehele jaar door van harte welkom.
Permanente bewoning is echter niet toegestaan.

Wij hebben weer een aantal mooie en zeer ruime standplaatsen op ons park beschikbaar voor nette stacaravans of chalets. Geinteresseerd?
Kijk voor meer informatie op onze uitgebreide internetsite, neem telefonisch contact met ons op, of kom eens geheel vrijblijvend langs om de sfeer van ons park te proeven en de beschikbare standplaatsen te bekijken.
Het verplicht u tot niets, maar wedden dat ook u onder de indruk bent? U bent van harte welkom!

ANWB-waardering: 9,1
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings