Campings: Rustige parkachtige camping in Wiedtal Rijn-Westerwald (D)

Aangeboden: Rustige parkachtige camping in Wiedtal Rijn-Westerwald (D) Prijs: € 16,50

Onze camping is heerlijk rustig en idyllisch gelegen, niet ver van de Rijn, de Moezel en de Eifel, weg van hoofdwegen, treinbanen en andere geluidsveroorzakers. Temidden van reusachtige bomen waant u zich in een heerlijke parkachtige omgeving. Hier vindt u nog echte rust! Lekker bijkomen te midden van de natuur. Geniet van de bossen, het geluid van vogels en het gekabbel van het riviertje de Wied. En voor de prijs hoeft u het niet te laten. Voor slechts 16.50 euro verblijft u al op onze camping met twee volwassen met een tent of caravan inclusief stroom, waarbij de plaatsen behalve over een eigen stroomaansluiting, tevens over een eigen water- en afvoeraansluiting beschikken. Verblijven met een camper is uiteraard ook toegestaan.

De camping ligt in het romantische Wiedtal, een onderdeel van het natuurgebied Rhein-Westerwald in Duitsland op slechts anderhalf uur rijden vanaf de Nederlandse grens. Hier waant u zich direct in een andere wereld. Het Wiedtal behoort namelijk tot het middelgebergte. Direct vanaf de camping starten gevarieerde uitgezette wandelroutes met vele mooie uitzichten over de dalen van het Wiedtal, welke tevens aansluiten op de landelijk erkende wandelroutes Westerwaldsteig en Rheinsteig. Wandelkaarten zijn verkrijgbaar in de receptie.

Ook voor fietsers heeft onze omgeving veel te bieden. Heerlijk fietsen langs de Wied en door de bossen. Of wat dacht u van motortoertochten? Ook daarvoor is deze omgeving zeer geschikt. De camping is ideaal gelegen voor toertochten in allerlei richtingen. Vanuit de camping kunt u namelijk gemakkelijk dagtochten maken richting de Eifel, de Moezel, Boppard, Nürnburgring, het hogere deel van het Westerwald en natuurlijk door het mooie Wiedtal.
Geniet verder van al het andere moois in onze omgeving. Ook voor de cultuurliefhebber is er genoeg te vinden. De rivier de Rijn (15km) en ook het Moezelgebied (40 km) zijn nabij, waar u mooie boottochten kunt maken, door nostalgische stadjes kunt wandelen zoals in Linz en Andernach en waar u prachtige kastelen kunt bezoeken. De stad Koblenz (25km) is uitermate geschikt voor een dagje shoppen of diverse culturele uitstapjes. Niet in de laatste plaats vanwege de BUGA 2011 die dit jaar in Koblenz gehouden wordt, het walhalla voor liefhebbers van planten, bloemen en tuinen. Maar ook dichterbij is van alles te beleven voor jong en oud.

En als u even geen zin hebt om te kamperen, maar wel van onze prachtige omgeving wilt genieten, dan hebben we voor u ook een vakantiehuis voor maximaal 4 personen te huur. Deze staat op een ruim perceel van ca 190m2 en bevindt zich op het andere deel van ons park. Dit terrein met jaarplaatsen en weekendhuisjes ligt gescheiden van het toeristendeel. De aanschaf van één van deze huisjes behoort ook tot de mogelijkheden zodat u het hele jaar door van heerlijke weekenden en vakanties kunt genieten. Neem een kijkje op onze website en overtuig uzelf!

Wij heten u van harte welkom!

Familie Treffers
Ferienpark Bürder 'Zum stillen Winkel'
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings