Campings: leuke kleine camping midden in de natuur, nabij Berlijn

Een heerlijk kleine camping met privésanitair is aangelegd op ons landgoed Voigtsmühle. Hier kun je echt vakantie hebben, rust, ruimte en avontuur. In de omgeving is ontzettend veel te zien en te beleven. Maar ook op de camping is het heerlijk, water, strand, bos, 's avonds een kampvuur, 's morgens verse broodjes...

In een prachtig weids glooiend landschap in het oosten van Duitsland, op ongeveer 550 km van de Nederlandse grens, ligt ons landhuis Voigtsmühle. Het landhuis is opgebouwd op de fundamenten van een oude watermolen en ligt landelijk tussen bossen en landerijen aan een kabbelend beekje.
Op ons landgoed is een kleine camping aangelegd met wijds uitzicht en vlak bij de zwemvijver en het grote speelveld, met ruime plaatsen en bijna alle plaatsen zijn voorzien van privésanitair.

Een gezamenlijke ruimte voor spelletjes en eventueel tv kijken is aanwezig.
Op verzoek kan de beheerder zorgen voor een ontbijtbuffet of eventuele boodschappen. Er is verse broodjes service en een was- en droogservice.

In de nabije omgeving van de kleine camping is een kabbelend beekje met een speelstrand, met op het strand een speelhuis en een glijbaan. Er is een zwemvijver (natuurzwembad), een speelveld (met trampoline en tafeltennistafel) en een gezamenlijke vuurplaats. Vanaf het terrein kan zo het bos ingewandeld worden.
De rust en stilte zijn indrukwekkend, evenals de nachtelijke sterrenhemel.
Op ongeveer een kilometer afstand (ca. 10 min lopen) is een dorpje aan een groot meer, hier zijn een herberg en een restaurant te vinden. In dit meer kan heerlijk gezwommen worden, ook is er boot- en waterfietsverhuur.
Op ons landgoed zijn via de beheerder fietsen te huur.

De Omgeving is prachtig, ideaal voor fietsen, wandelen, kanoën, vissen, luieren, ach eigenlijk voor alles.
Er is erg veel te zien en te beleven, zoals een dagtocht naar Berlijn, Dresden of Potsdam, een bezoek aan het indrukwekkende Spreewald of een wandeling in het Schlaubetal. De kloosterkerk van Neuzelle is uniek.
En bij het slecht weer is het grootste overdekte zwembad van Europa maar een half uurtje rijden. Verder zijn er diverse welnessmogelijkheden in de buurt. En ook voor kinderen is er veel te doen in de omgeving.
Het weer in dit deel van Duitsland is goed vakantieweer, het is er een continentaal klimaat met warme zomers en slechts weinig neerslag.

Dit jaar zijn wij in het glamping magazine van de ANWB genoemd in het overzicht mooiste glampingplaatsen van Europa.

Meer informatie vind u op onze site: www.voigtsmuhle.nl

Voor meer informatie en een speciale aanbieding kunt u mailen naar info@voigtsmuhle.nl
of bellen: 06 26380848

meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings