Campings: Stacaravan te huur op camping Bakkum, Castricum aan zee

Grote, lichte stacaravan te huur op het mooiste plekje van Bakkum! plek 1229. Op 10 fietsminuten en 20 wandelminuten van zee. Het strand is via de duinen te voet en per fiets bereikbaar, maar ook in een paar minuten met de auto. De camping ligt in het natuurgebied de Kennemerduinen waar prachtig gewandeld en gefietst kan worden.
Onze caravan staat op een ruime rustige plek met alleen achter ons buren en verder uitzicht op bomen. Er is veel zon maar ook schaduw plekjes door de dag heen. Binnen in de caravan is een grote rondzitbank (ook als extra slaapplek te gebruiken).
Er is een keuken met 4 pits gasfornuis, koelkast en alle benodigde keukengerei, De eethoek kan worden omgezet in een 2 persoons bed. Er zijn twee slaapkamers, een grote slaapkamer met 2 persoons bed en kasten en klein bureau en een kinderslaapkamer met stapelbed en kledingkast.
Buiten hebben we een grote houten tafel met banken, twee hangmatten en 4 relax stoelen. Er staat een schuurtentje met o.a. een bolderkar, 2 volwassen fietsen en kinderfietsen in verschillende maten en steppen.

Op de camping worden in de vakanties veel leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd. Het strand is op loop- en fietsafstand en in het natuurgebied rondom de camping vind je wilde paarden en koeien. Ook is het "bramenveldje" heel dichtbij.

Onze caravan is nog beschikbaar van:
zaterdag 11 aug t/m dinsdag 28 aug. (18 dagen)
Huurprijs 850,- voor aaneengesloten periode of
450,- per week.
inclusief electra en gas, afkoop van de camping voor huurders, parkeerkaart en duinkaart en gebruik van fietsen, bolderwagen e.d.

Andere data in overleg mogelijk voor 450,- per week en 250,- per weekend tot nov 2012
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings