Campings: Mooie stacaravan op prachtig plekje Bakkum aan Zee te huur!

LAST-MINUTE AANBIEDING!!!
4 (tot 6) persoons MOOIE OPGEKNAPTE! stacaravan te huur in het Dennenbos op populaire camping Bakkum, Castricum aan Zee.

Er is 1 slaapkamer met daarin een ruim 2-persoonsbed + een kinderstapelbed. Ook is de dinette om te bouwen tot 2 persoonsbed.
En buiten kan er een 2-persoonstentje bijgezet worden.

In de caravan kan gekookt worden; het keukentje heeft een 4-pits-gasstel en koelkast. En aanwezig: servies, bestek en pannen, goed werkende gaskachel. Er is geen electra, dus ouderwets nostalgisch verlichten met kaarsen & olielampen!

Verder aanwezig: mooie ruime houten vlonder buiten, 4 fietsen (3 volw. (waarvan 1 met kinderzitje achterop) + 1x kleine kinderfiets), barbecue (op gas), picknicktafel, ligbed, tuinstoelen, parasol, kinderbadje, zandbak, glijbaan, skelter, tractor & speelgoed.

De camping is voorzien van winkelplein met supermarkt, restaurant, viswinkel, snackbar, ijssalon, accu- en gaswinkel. Er is op 100 meter van de caravan een grote speeltuin en veel leuks te doen voor kinderen. (Elke dag is er een 'animatieteam' die leuke activiteiten organiseren). Schoon toiletgebouw op loopafstand. In de omgeving van de camping kun je heerlijk wandelen en fietsen. De zee is op loopafstand: 20 minuten.

Huurperiode:
Zaterdag 21 juli tot zaterdag 4 augustus - Kosten € 750. Deze periode verhuren wij de caravan voor 2 weken.
Zaterdag 11 augustus tot 18 augustus - Kosten € 375
In september is de caravan ook te huur per week. - Kosten € 350

Overige: de prijzen zijn inclusief afdracht aan de camping, duinkaart en parkeerkaart.
Borg: 100 euro.

Meenemen:
Handdoeken & linnengoed.

Meer info:
06 45536300
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings