Campings: Italiaanse meren Chalet, Mobilehome 40mtr van strand €195.

Aangeboden: Italiaanse meren Chalet, Mobilehome 40mtr van strand €195. Prijs: € 195,00

Fraai gesitueerd campingcomplex met chalet met meerzicht en mobile home direct aan de oeverpunt van het Meer van Lugano, vanwaar u een betoverend uitzicht heeft over het meer en de bergen tot in Zwitserland.
Omgeving staat bekend als een van de mooiste streken van het Alpengebied. Deze camping heeft nog zijn typische Italiaanse karakterestieken.

Nu te Huur voor 2011 een chalet en mobile home beschikbaar;



  • 1 Chalet steenworp afstand van het strand / meer (40 mtr). Met afsluitbare overdekte veranda.Incl parkeerplaats naast het chalet.

  • 1 Mobile home op een ruime plaats, met airco en overdekte veranda. Incl parkeerplaats naast het Mobile home. Afstand tot het strand / meer ongeveer 100 meter.

  • Benieuwd naar nog meer verblijfsmogelijkheden op dit vakantiecomplex? Ga naar internationalchalet.nl (home) en vraag naar de mogelijkheden om te kunnen boeken.

  • Op camping Paradiso in Viareggio in Toscane kunnen wij bemiddelen voor het huren van een chalet en of mobile home, deze camping is 800 meter verwijderd van de Middelandse Zee. Vanaf deze park heeft u diverse uitwijkmogelijkheden naar Pisa, Luca,en binnenstreek van Toscane e.d. Benieuwd !!, bel of mail voor meer informatie over de boekingsmogelijkheden. m.vr.gr. Fam vd Hende. (internationalchalet.nl)
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings