Campings: kleinschalige camping en pension in Tsjechie(Reuzengebergte)

Aangeboden: kleinschalige camping en pension in Tsjechie(Reuzengebergte) Prijs: € 19,90

In Dolni Lanov, aan de voet van het Tsjechische Reuzengebergte, ligt camping Papillon, een kleinschalige camping van ongeveer 25 plaatsen. De camping ligt aan de Elbe, die bij ons nog maar een kleine bergbeek is. In de Elbe kunnen de kinderen heerlijk spelen, vooral dammen bouwen en een wildwaterbaan maken, zijn favoriet. Ook de liefhebbers van vliegvissen kunnen hier terecht, want er zwemmen ook forellen.
's Avonds is er eigenlijk altijd een kampvuur op de binnenplaats en als het regent wijken we uit naar de schuur, want daar staat een open haard.
Voor de jeugd is er een trampoline, tafeltennis, dart, poolbiljart en tafelvoetbal. Tegenover de camping ligt het plaatselijke 'sportcomplex', met voetbalveld, tennisbaan, jeu de boules en speeltuin.
Verder werken we samen met andere Nederlanders om wat sportieve activiteiten te organiseren, zoals een kanotocht, abseilen, mountainbiken.
De in de advertentie genoemde prijs is gebaseerd op een plaats, bezet door 2 volwassenen en 2 kinderen, inclusief electra en douches.
Wilt u meer weten, neem dan gerust een kijkje op onze website. U kunt natuurlijk ook even mailen of bellen.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings