Campings: Minicamping Groningen

Aangeboden: Minicamping Groningen Prijs: Zie omschrijving

A-Hoeve.
Geniet van het prachtige weidse uitzicht, de rust, de ruimte en de natuur op onze minicamping. Kom tot jezelf in deze inspirerende omgeving!

Onze minicamping ligt op het erf van onze boerderij die dateert uit 1873. Het is een boerderij van het oldambtster type. In de jaren dertig van de vorige eeuw is tegen de oude voorgevel een nieuw huis gebouwd wat de boerderij een fraai aanzien geeft.

De camping is voornamelijk gesitueerd aan de achterzijde van en naast de boerderij. De plaatsen zijn ruim en alle voorzien van elektra.

De sanitaire voorzieningen zijn schoon, ruim, warm en bieden veel mogelijkheden. Deze bestaan uit: 4 douches, 5 wastafels, 5 wc´s, 1 urinoir en een babyverschoonplaats.

WC- papier vindt u in de wc's.

Het warme water en de aangename temperatuur wordt opgewekt middels een combiketel. Verder is aan de buitenzijde een spoelgelegenheid met warm water voorhanden.

Kinderen.
Ook kinderen krijgen de ruimte! Zo is er een trampoline, grote boomhut, skelter, zand, tafeltennistafel, e.d.

De appelgaard.
De appelgaard wordt gevormd door oude half- hoog- stam appelrassen. Vanaf augustus tot en met december dragen de bomen vrucht. Dit is per soort verschillend.

Het uitzicht is weids en af en toe zijn reeën te zien. Verder vliegen buizerds en kievieten rond.

Echt duurzaam (zonder verlies van comfort).
Onze elektriciteit wordt grotendeels duurzaam opgewekt middels 166 photovoltaïsche zonnepanelen en een geruisloze energyball.

Het afvalwater wordt gezuiverd door een helofytenfilter van 200 m² met gele Lisdodde en riet. Het gezuiverde water wordt hergebruikt voor doorspoelen van de toiletten.

Bereikbaarheid.
Luddeweer ligt slechts 15 minuten rijden met de auto vanaf de ringweg van de stad Groningen.

De omgeving.
Luddeweer ligt tussen historische plaatsen als Denemarken, Lageland, Overschild, Schaaphok, Schildwolde en Woltersum. Lopend kunt u de buurt verkennen via boerenweggetjes, maar ook op de fiets kunt u er prachtig op uit.

In Woltersum staat een authentieke houtzaag-, koren- en pelmolen, die zaterdags door vrijwilligers gerund wordt; zij zagen op bestelling. In Schildwolde staat een 14de- Zeeuwse juffertoren

Houdt u meer van zeilen of een dagje genieten aan het strand bezoek dan het Schildmeer (op ± 6 km).
Voor visliefhebbers zijn er diverse waterwegen als het Eemskanaal, het Slochterdiep, de Borgsloot en het Afwateringskanaal.

Een bezoek aan Slochteren is zeker aan te raden met a) de Fraeylemaborg met op haar landgoed het Slochterbos, b) de Geertsemaheerd en c) vele andere historische panden. De stad Groningen biedt diverse mogelijkheden als winkelen, beklimmen van de Martinitoren, bezoeken van de der Aa- k erk , schouwburg, Oosterpoorttheater, diverse musea zoals Groninger museum en Noordelijk Scheepvaartmuseum, sportcentrum Kardinge en vele andere bezienswaardigheden.

Ook Appingedam verleidt u door haar monumenten in de prachtige en gezellige binnenstad. Haar hangende keukens zijn zeer beroemd.

Verder zijn overdekte speeltuinen en zwembaden in de nabijheid van de stad en familieparken binnen 45 minuten te bereiken.


Tarieven (voor leden SVR).

Kort-Kampeerders (per nacht):

Voor 2 personen, met camper, auto en caravan of gezinstent, gebruikmaking van douche inclusief milieutoeslag bedraagt per persoon: € 4,75;

(1 persoon betaalt: € 6,25)


Elke persoon meer (inclusief douche): € 3,00;

Voor kinderen t/m 12 jaar geldt gehalveerd tarief.


Extra kleine tent: € 1,00


Elektra (6A): € 1,50;


Toeristenbelasting per persoon: € 0,75 ;


Niet- leden betalen € 1,- per persoon per nacht.


Seizoenplaatsen:

Tarief op aanvraag.


We zijn het gehele jaar open.


Voor de maanden november t/m maart geldt een dagtoeslag van € 1,00 per persoon.


Bovengenoemde prijzen zijn geldig voor 2011.


A-Hoeve, heerlijk vertoeve ...


Wij zijn aangesloten bij de SVR (www.svr.nl), waardoor u betaalbaar kampeert. De SVR is de overkoepelende organisatie van circa 2.000 kampeerboeren in binnen- en buitenland en 150.000 donateurgezinnen. De donatie à € 10,- per gezin kunt u ter plaatse aan ons voldoen.


Routebeschrijving.

Vanuit de A28 of de A7 komt u op de ringweg van de stad Groningen. Houdt u dan de richting aan van Delfzijl (N360). Vervolgens neemt u de afslag Delfzijl. Aan het einde van de afslag gaat u re chtsaf richting Delfzijl .


U neemt de afslag naar rechts (de Ruischerbrug) richting Harkstede en Middelbert. Direct over de Ruischerbrug gaat u linksaf de Borgsloot op. Bij het einde van de Borgsloot komt u over een brug van een sluisje. Hier slaat u linksaf; dit is het Eemskanaal ZZ.

Na ± 7 km slaat u bij de T- splitsing rechtsaf (Laanweg). Bij de volgende weg gaat u opnieuw rechtsaf.

U bevindt zich dan op de Luddeweersterweg.

Na ± 500 meter rijdt u rechtsaf ons erf op alwaar de minicamping is gevestigd.

Voor GPS- gebruikers: N 53.259589 E 6.73935
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings