Campings: Leuke camping in Friesland chaletverhuur stacaravans te huur

Aangeboden: Leuke camping in Friesland chaletverhuur stacaravans te huur Prijs: Zie omschrijving

Camping Sotterum. Hele leuke camping aan meer in Friesland. Ruime kampeerplaatsen. Uitstekend sanitair; gratis douchen. Verhard terrein voor campers. Aan het IJsselmeer bij Makkum en de Afsluitdijk. Ideaal voor een leuke vakantie met kinderen; speeltoestellen, trampolines, skelters en lammetjes. Slechts een uur vanaf Amsterdam. Terrein voor trekkerstentjes. Reserveren kan eenvoudig per E-mail of met het formulier op onze website: www.sotterum.nl. Wij hebben een zespersoons bungalowtent te koop, de foto's volgen.

Op onze camping verhuren wij accommodaties:
Stacaravans met douche & toilet te huur. Met verwarming, 2 slaapkamers, keuken, tv en sattelietontvanger. Huisdieren toegestaan. Grote caravan met ruime voortent (met magnetron, airco en tv). Groepsaccommodatie in sfeervolle boerderij voor max. 17 p. Ideaal voor uw familieweekend. Ook grote 6p. chalets naast elkaar bij het strand van Makkum in Friesland.

De beschikbaarheid van de accommodaties staat op onze website! www.sotterum.nl

Grote chalets aan het strand bij Makkum: Sotterum Chaletverhuur; zeven chalets, 6 zespersoons en een vierpersoons. Vier zespersoons chalets zijn hetzelfde; elk drie slaapkamers (twee met stapelbed) en staan samen met het vierpersoons chalet aan het water en dicht bij het strand. Er zijn ook vissteigertjes bij deze chalets. De andere twee chalets hebben twee slaapkamers en een slaapbank.

Park "De Holle Poarte" heeft een groot strand en een boulevard aan het IJsselmeer. De chalets staan dicht bij het strand, vooral ideaal voor bijvoorbeeld windsurfen. Het water is er ondiep. Er zijn surfscholen op het strand en er is o.a. een surf en kite winkel. Er zijn leuke restaurantjes op de camping en gezellige terrassen. Er is ook een wasserette en een supermarkt, die ook op zondag open is.

In het seizoen is er een recreatieteam; er is veel te beleven op deze gezellige camping, maar de chalets bieden ook veel privacy. Alle chalets hebben een groot terras met hardhouten tuinmeubilair en een grote parasol.

De chalets zijn kompleet ingericht. Er zit douche en toilet in de chalets, ook satelliet tv en ruime keukens met een magnetron. De chalets worden in juli en augustus alleen per week verhuurd, anders ook per dag; vanaf twee overnachtingen, in het weekend vanaf drie nachten. De chalets staan ook op onze website.

Er is een heel mooi speeleiland en ook draadloos internet! Tevens zijn er fietsen en kano's te huur.

E-mail: info@sotterum.nl voor een gratis en vrijblijvende brochure en prijslijst. U kunt eenvoudig per E-mail reserveren, of met het formulier op onze website. Wij sturen u dan een bevestiging en we berekenen geen reserveringskosten! In het voor- en naseizoen gelden aantrekkelijke kortingen op de chalets en de caravans; kijk op de site voor de gunstige tarieven en Last-Minute aanbiedingen! www.sotterum.nl. Ook de beschikbaarheid van onze accommodaties staat op de website! Net als de tarieven en foto's. Liever mailen dan bellen! Wij antwoorden direkt of binnen enkele uren.

Kijk ook eens bij al onze advertenties of op:
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings