Campings: Mini camping bij agriturismo met zwemb. bij zee in de Marche

Farm House Alessia (Pergola, De Marche)

Dit is de naam voor deze gezellige boerderij met restaurant waar men zijn eigen biologische produkten gebruikt. Deze landelijk gelegen boerderij wordt omgeven door 11 hectare eigen terrein met zwembad, terras en verschillende zitjes in de zon of onder één van de kastanjebomen die u heerlijk schaduw bieden tijdens warme dagen. U mag gebruik maken van de grote groentetuin en fruitbomen. Ook mag u gebruik maken van de grote barbecue!!

In het restaurant kunt u genieten van de streekgerechten die er op die dag bereidt zijn. De vriendelijke gastvrouw organiseerd kookcursussen en er wordt gebruik gemaakt van eigen biologische producten. Ook worden er rondleidingen gegeven in de omgeving waar overige produkten vandaan komen. Er is een gemeenschappelijke gezellige ruimte waar men de eigen produkten zoals wijnen en salami's kan proeven.
In een korte afstand bent u al op één van de zandstranden. Het gezellige stadje Pergola is op slechts 10 minuten met de auto waar u uw boodschappen kunt halen in de grote supermarkt. Een bezoek aan de beroemde grotten van Frasassi mag u beslist niet overslaan.

Kortom: Agriturismo Gli Ippocastani heeft alle ingedienten voor een onvergetelijk verblijf in Italie.

MINICAMPING

Voor de kampeer liefhebbers is er op het erf een ruimte ingericht voor enkele campers of tenten. Er is een douchegelegenheid en afwasruimte met wasmachine.

Prijs:

Volwassen: 10,00 euro p.d
Kinderen t/m 10 jaar: 5 euro p.d
Sta plaats: 12,00 euro p.d
Elektriciteit: 2 euro p.d
Parkeerplaats: gratis!
Slaappakket. 25 euro p.w (luchtbed, bedlinnen, dekens, kussen)

De Appartementen:

De appartementen zijn eenvoudig maar keurig.

Appartement 2 + 2 pers. ( 40 m2)

Deze appartementen hebben één slaapkamer, keuken en badkamer. Deze appartementen bevinden zich op de eerste verdieping en hebben een zitje op het balkon met uitzicht over de tuin. In de kamer is een tweepers. zit/slaapbank. Ook kunnen twee appartementjes naast elkaar gehuurd worden.
Appartement 2 + 2 ( minder validen)

Dit appartement is hetzelfde ingericht als de appartementen die omscheven zijn als hierboven maar aangepast voor minder validen en op de begane grond. (prijs idem).

Appartement. 6 pers. (60 m2)

Dit appartement heeft 3 slaapkamers, keuken en badkamer. Dit appartement bevindt zich op de begane grond en heeft een eigen groot terras.

Kortom: Het grote appartement bevindt zich rechts naast het restaurant op de begane grond, de minder validen appartement aan de linkerkant en de overige appartementen bevinden zich op de eerste verdieping boven het restaurant.


Men kan gebruik maken van een gezamelijke wasmachine.

Prijzen:
Hoogseizoen:

02/07 – 27/08/'11
21/12/'10 – 07/01/'11

personen Per week Per dag
2 € 595,- € 75,-
3 € 695,- € 90,-
4 € 795,- € 110,-
5 € 895,- € 120,-
6 € 980,- € 130,-
Overige periode:

2 € 440,- € 65,-
3 € 540,- € 80,-
4 € 640,- € 95,-
5 € 740,- € 110-
6 € 820,- € 120,-

Prijs is inclusief:
Energie.
Bad/bed linnen.
Bijkomende kosten:
  • Vervanging linnengoed a 7,50
  • Eindschoonmaak € 30,-
  • Klein huisdieren € 35,- per week.

meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings