Campings: Superleuk vakantiewerk op onze gezellige camping in Virton

Werken op een camping - dat is toch leuk! Lekker in de vakantiesfeer, leuke dingen doen voor en met blije mensen en daarbij nog leuk verdienen? Wie wil dat nou niet? Samen met je collega's zorg je er voor dat onze gasten een fantastische vakantie hebben en daarbij krijg je zelf ook een zomer om nooit te vergeten...Voor jullie en augustus zoeken wij nog een aantal medewerkers. Kijk maar gauw of er een vacature bijstaat die je aanspreekt!

Wij zoeken nog de volgende medewerkers:

Medewerker Animatie


Als medewerker animatie doe je er alles aan om de vakantie onvergetelijk te maken voor al onze grote en kleine gasten. Je bent vrolijk, sportief, hebt geen last van podiumvrees en vindt het erg leuk om om te gaan met mensen in alle leeftijden. Het animatieprogramma biedt onderdelen voor gasten van 0 tot 100 jaar en met al die gasten moet jij over weg kunnen!

Barmedewerker/Bediening

Als medewerker Bar/Bediening werk je 's avonds in ons restaurant. Je bentstressbestendig, snel en vriendelijk. Je onderkent het belang van een hygienische werkwijze en realiseert je dat het belangrijk is voor onze gasten dat ze snel, maar ook heelvriendelijk worden geholpen! Enige ervaring in de horeca is een pré!Medewerker FrituurIn de frituur werk je met zijn tweeen tegelijk. Je neemt, samen met je collega, debestellingen op en bereidt ze. Op je eerste dag krijg je een instructie hoe je veilig enschoon moet werken. Daarnaast zorg je ervoor dat de frituur en de omgeving van desnackbar er netjes en schoon uitziet!Om in de frituur te werken moet je minstens 18 jaar zijn.

Medewerker winkel

Onze winkel is niet zo groot, maar superdruk. Als winkelmedewerker moet je dan ookbehoorlijk stressbestendig zijn. Daarnaast is het van belang dat je secuur bent & dat jekunt rekenen! Dat je door en door betrouwbaar bent spreekt natuurlijk voor zich.De klanten van ons winkeltje worden altijd vriendelijk en geduldig geholpen. Ook zorg je er voor dat de winkel er altijd superbello uit ziet!

Receptiemedewerker

Werken op de receptie is niet iedereen gegeven. Je moet secuur zijn en vriendelijk enenthousiast. Je moet je snel een hoop kennis eigen kunnen maken en er plezier aanbeleven om onze gasten te helpen met de meest uiteenlopende problemen. Je werktmet ons reserveringssysteem en ontvangt gasten als ze aankomen en zwaait ze weeruit als ze vertrekken. Tijdens hun verblijf sta je ze met raad en daad bij: met suggesties voor een dagje uit, om de dokter te bellen of de garage, om problemen op te lossen,om een kopietje te maken, of informatie op te zoeken op het internet. Op de receptie is het belangrijk dat je heel secuur en heel vriendelijk bent!

Op onze website vind je meer informatie en het sollicitatieformulier. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en bel 0032 (0) 63 57 11 95 en vragen naar Jitske of mail met jitske@collinederabais.be

meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings