Campings: Stacaravan te huur camping Enkhuizerzand; strand en plezier!

Stacaravan 5-pers. te huur op camping Enkhuizerzand, naast sprookjeswonderland! De camping ligt aan het strand van het IJsselmeer en is op loopafstand van de gezellige stad en haven van Enkhuizen. Enkhuizen staat bekend om het Zuiderzeemuseum , de stoomtram Hoorn-Medemblik-Enkhuizen en Sprookjeswonderland en de gezellige haven. De camping ligt naast een zwembad (golfslagbad en openlucht bad) dus bij alle weersomstandigheden is er volop vermaak. We hebben de stacaravan geheel gerenoveerd dus u verblijft in een stacaravan met nieuwe bedden, nieuwe wasgelegenheid (douchehoek, toilet en wasbak) en nieuwe inrichting.
Reserveer nu voor een geweldig verblijf in eigen land! De caravan is voorzien van: televisie/radio, verwarming, toilet, douche, 1x2-persoonsbed, 1 stapelbed , 1 zithoek met 2 x1-persoonsbedden en 1 kinderbed van 170x70cm. Uiteraard is er een keuken aanwezig met warm en koud stromend water en een koelkast en gasfornuis. Op het terras kunt u s'avonds zalig genieten of natuurlijk lekker een terrasje pakken in Enkhuizen. Op de camping zijn diverse speeltoestellen, tennisbaan, wasmachines, snackbar en een campingwinkel aanwezig. 30 meter van het Ijsselmeer met stranddeel en met langzame afloop het water het in dus ideaal voor de kleinste kindjes.
Per week te huur (zaterdag-zaterdag) prijs in het voorseizoen € 375,- per week, prijs hoogseizoen (juli en augustus) €500,- per week. Inclusief gas,licht en water, excl. toeristenbelasting te betalen bij de balie van de camping (1,54 p.p.p.n.). Reserveer snel want vol=vol! Mail ons of bel s'avonds van 1800-2100uur : Anoeska Baxter 0224-720233.
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings