Campings: Stacaravan op prachtige ruime rustige plek in Bakkum te huur

"De leukste vakantie van mijn leven", volgens een vriendje van de kinderen.

Te huur aangeboden: Prachtige plek in Bakkum:
Ruime sta caravan (2 slaapkamers met min 4 en max 6 slaapplaatsen, periode 30 juni t/m 24 augustus

Wil je wakker worden van de vogels? Heb je behoefte aan rust, ruimte en nauur en een relaxte vakantie? Uren schommelen in je hangmat, terwijl de kinderen zichzelf vermaken? Op een ruime plek met zon en schaduw staat deze sta caravan in bakkum. De plek ligt prachtig aan de bosrand, waardoor je veel privacy en hele grote ruimte rondom de caravan hebt. Een fijn rustig laantje, dus geen harde muziek, maar vooral kinderstemmen en vogels.

De caravan is ruim, voorzien van electriciteit, en heeft 2 slaapkamers (1 met 2 persoonsbed (nieuw bed met goed matras) en een slaapkamer met 2 kinderbedden), een keuken (met koelkast en 3 gaspitten) en een woon/zit gedeelte. Van de bank in het woongedeelte kan nog een extra bed worden gemaakt). De buitenruimte is groot en voorzien van eettafel met stoelen. Er is ruimte genoeg om hier nog een extra tent op te zetten, voor grotere kinderen, Er is elektriciteit en gas. De toiletgebouwen (ruim en schoon) liggen dichtbij. Er is zelfs een familie douche met vloerverwarming.

Ideaal voor een gezin met kinderen die op zoek zijn naar een lekkere betaalbare vakantieplek vlakbij de zee. Op de camping mogen voor het grootste deel geen auto's rijden dus kinderen kunnen vrij en veilig spelen en fietsen. (speeltuin, voetbalveld, tennisbanen, springkussen).

De camping heeft veel faciliteiten, waaronder een winkelpleintje met viswinkel, ijsboer, restaurant en Spar. De kinderen kunnen 's morgens zelf versgebakken broodjes en croissants halen voor het ontbijt!

Zelf handdoeken en beddengoed meenemen.

De prijs bedraagt 325 euro per week, minimale huurperiode 2 weken. (100 euro borg). De prijs is inclusief parkeerkaart, afdracht aan de camping, electriciteit en het gebruik van onze spullen.
Voor meer informatie mail naar lenet.leusink@groeinu.com of bel 06-46341650. Als ik niet opneem laat een berichtje achter en ik bel je terug!
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings