Campings: 6 pers stacaravan op 5* camping Roompot beach resort Zeeland

Te huur,

6 persoons stacaravan op de Roompot Beach Resort in Kamperland Zeeland. Op een erg zonnige plaats ( zuiden), rustig gelegen aan de dijk, wat direct toegang geeft tot het mooie brede zandstrand van de Oosterschelde.

Er mag gebruik gemaakt worden van speelgoed, drie fietsen in het schuurtje, televisie, gezinsspellen en je huisdier mag ook gewoon mee!! Het is een rookvrije caravan en het linnengoed dien je zelf mee te nemen.

Op het park zijn allerlei voorzieningen aanwezig zoals: Subtropisch zwembad ( betaald), bar/restaurant, (betaald) Wifi, supermarkt en cafetaria.

Het is voor het eerst dat we hem verhuren om wat uit de kosten te komen, dus de komende periode is geheel beschikbaar per weekend, midweek of week ( en)

indicatie week 34, 35, en 36:475 euro. Midweek 300 euro of weekend van vrijdag tot maandag 250 euro. Langere boekingen lopen op tot 50% korting. We rekenen vooraf 60 euro borg maar geen verplichte eindschoonmaak waar je verplicht voor dient te betalen. We rekenen erop dat je alles weer schoon achterlaat waarna we direct de borg terugstorten

Bel of mail voor interesse naar 06-14693072 of jtimmermans1@live.nl
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings