Campings: Camping le Mas de Reilhe, Languedoc, Frankrijk, zwembad

Deze plezierige familiecamping ligt in het hart van de regio Gard, dat een gunstig klimaat geniet. Er zijn 95 plaatsen (73 toerplaatsen), 64 met 6/10A-elektriciteit en 22 hebben ook water en afvoer. De grote lagere plaatsen worden gescheiden door struiken en hoge populieren. De grote plaatsen op terrassen op de helling liggen verspreid onder grote dennenbomen en zijn het meest geschikt voor tenten en vouwwagens. Sommige hebben een mooi uitzicht. De bar en het restaurant kijken over het zonnig gelegen zwembad uit. Winkelen kunt u in het middeleeuwse stadje Sommières (10 km), dat een bezoek zeker waard is.

Leuke uitstapjes zijn er ook te maken naar de kloof van de Cévennes, de stranden aan de Middellandse Zee, de Petite Camargue, Nimes met zijn Romeinse overblijfselen en andere oude Romeinse plaatsen. In juli en augustus worden er activiteiten voor (voornamelijk) kinderen georganiseerd en een muziekavond voor volwassenen.

Overige voorzieningen o.a.: Kleine winkel (brood kan worden besteld). Bar. Afhaalmaaltijden. Restaurant. Speelveld op gras. Jeu-de-boules. Verwarmd zwembad. Internet. WiFi. Camperservice.

Camping
Naam: Camping le Mas de Reilhe
Postcode: 30260
Plaats: Crespian
Land: Frankrijk
E-mail: info@camping-mas-de-reilhe.fr

Omschrijving
Oppervlakte: 30000 m2
Aantal plaatsen: 95
Ligging: Landelijk
Electra (CCE): Ja
Omgeving: In bergen of heuvels
Staanplaatsen: Schaduw
Sanitair: Babyruimte, Chemisch toilet, Verwarmd sanitair
Extra's: Droger, Kinderbad, Restaurant, Winkel

Verhuur
Stacaravans, Tenten, Vakantiehuisjes

Betaalmiddelen
Visa Card, Master Card
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings