Campings: T.h. onze caravan+blokhut op 4* camping Le Merle Roux

Last minute! In september en oktober all-in huren met korting!
September:
2 weken van 700,-- voor 650,-- 3 weken van 1050,-- voor 950,-- 4 weken van 1400,-- voor 1250,-
Oktober: (nog vrij tot 20 oktober)
2 weken van 500,-- voor 450,-- 3 weken van 750,-- voor 650,--
Prijzen zijn inclusief campinggelden, gebruik zwembaden, toeristenbelasting, gas, licht en water.

Om de jaar huur en de kosten van onderhoud enigszins te dekken, verhuren wij onze caravan en blokhut op een ruime plek, nr 88, op de 4 sterren camping Le Merle Roux in de Ardèche.
De camping is ANWB en ASCI gekeurd en uitgeroepen tot één van de beste 25 campings van Frankrijk.
De caravan is een toercaravan Chateau V550. In de caravan bevindt zich een op de riolering aangesloten toilet, een 2 pers. bed van 160x200m, een stapelbed (bovenbed is vrij smal dus niet geschikt voor volwassenen) en een dinette (2 bankjes en een tafeltje die om te bouwen zijn tot bed).
Vóór de caravan is een aanbouw van 350x600m met veel glas en 3 rollende deuren. Bij warmte kunnen deze open zodat het lekker door kan tochten en bij regenachtig of winderig weer kunt u er gezellig en beschut vertoeven. Er zijn boeken, tijdschriften en spelletjes aanwezig en voor extra comfort is er TV met CanalDigitaal (NED 1,2 en 3) en een DVD-speler met diverse DVD's.
De blokhut is 250x300m en beschikt over een ruime douchecabine (warm en koud stromend water) en een
2 pers. opklapbed van 140x200m.
Naast de blokhut is de keuken met een 4 pits gasstel, koelkast met diepvriesvak, wasmachine, afwasmachine, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en warm en koud stromend water. Kortom. Kamperen met het comfort van thuis.
De camping beschikt over 3 zwembaden waarvan 1 met 2 glijbanen, een peuter bad, jeu de boules banen, sportveld en bar/restaurant met terras. In de schoolvakanties staat de camping bol van de activiteiten maar buiten de schoolvakantie is het op deze camping heerlijk rustig.
Op onze ruime plek kunt u dan genieten van de natuur. Lekker in het zonnetje op een ligbed of luie stoel of, als het erg warm is, in de schaduw achter of naast de caravan. Voor meer activiteit ligt het zwembad op slechts 300 m lopen. 's Avonds kan er in onze goed voorziene keuken een lekkere maaltijd gemaakt worden maar als u even geen zin heeft in koken dan is het uitstekende restaurant van de camping enkele avonden per week open.
Geen zin in de camping? Andere restaurantjes vindt u in o.a. La Voulte, Privas, St Vincent de Barres, Loriol. Verder is er is van alles te zien en te doen in de omgeving. Wij hebben een eigen uitstapjesboek ontwikkelt waarin o.a. wandelingen, autotochtjes, fietstochten en andere activiteiten en bezienswaardigheden zijn beschreven. Door de camping worden er in het voor- en naseizoen elke week wel een activiteit georganiseerd zoals een jeu de boules wedstrijd, wandeling of uitstapje.
Voor meer informatie verwijzen we u naar onze website. Via de pagina contact kunt u ons benaderen en vindt u de overige huurprijzen. Indien u eerst meer informatie wilt over onze betrouwbaarheid dan kunt u altijd contact opnemen met de camping zelf.
Op www lemerleroux.com vindt u het telefoonnr en emailadres. Er wordt Nederlands gesproken en Wim en Annet Swiers (de Nederlandse eigenaren) of één van de personeelsleden kunnen al uw vragen beantwoorden.
meer info

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings