Campings: Camping Val Drôme Soleil in Mirabel et Blacons, Frankrijk

Aangeboden: Camping Val Drôme Soleil in Mirabel et Blacons, Frankrijk Prijs: N.v.t.

Verscholen tussen de mooie bergen van het departement Drôme, vlakbij de Provence, ligt naturistencamping Val Drôme Soleil. De 80 kampeerplekken op het 9 ha grote glooiende terrein hebben zowel zon als schaduw. Er zijn ook plekken in het bos en door de terrassen tegen de berg aan heeft u op diverse plaatsen een prachtig uitzicht.

Op deze camping met onder meer zwembad, restaurant, bar, tafeltennistafels en volleybalveld, lijken de dagelijkse beslommeringen heel ver weg. En... zoals de naam al zegt: de zon schijnt er veel!

Behalve ruime kampeerplekken voor caravan of tent, bieden we u de mogelijkheid een gîte of luxe woonhuis te huren. In het voor- en nazeizoen hebben wij aantrekkelijke kortingsprijzen.

Op Val Drôme Soleil kunt u op een ontspannen manier kennismaken met het naturisme.

Bij aankomst wordt u door Gré of Jolanda hartelijk welkom geheten. Zij vertellen u alvast wat over de camping en u ontvangt een boek met alle wetenswaardigheden over de camping en de omgeving. Dit boek met onder meer een overzicht van alle campingfaciliteiten en suggesties voor leuke uitstapjes en prachtige wandelingen mag u tijdens uw verblijf bij u houden.

Na de ontvangst wordt u naar uw plek begeleid. Omdat de camping wat steile gedeeltes kent, helpt Gré u indien nodig met de Jeep uw caravan te plaatsen.

Camping
Naam: Camping Val Drôme Soleil
Adres: Sans Souci
Huisnummer: 1
Postcode: 26400
Plaats: Mirabel et Blacons
Telefoon: 0033475400157
Land: Frankrijk
E-mail: camping@valdromesoleil.com

Omschrijving
Opper vlakte: 400.000 m2
Aantal plaatsen: 125
Ligging: Landelijk
Electra (CCE): Ja
Omgeving: In bergen of heuvels
Sanitair: Babyruimte, Chemisch toilet
Extras: Huisdier toegestaan, Internet, Sauna of Jaccuzi, Speeltuin, Wasmachine, Droger, Recreatieruimte, Restaurant, Snackbar, Winkel

Verhuur
Stacaravans, Vakantiehuisjes

Betaalmiddelen
Contant
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings