Campings: Te huur 11m stacaravan / caravan te Roosduinen op Ameland

Aangeboden: Te huur 11m stacaravan / caravan te Roosduinen op Ameland Prijs: Op aanvraag

Te huur aangeboden een gezellige comfortabele 11meter lange 4 pers. stacaravan die van alle gemakken is voorzien. De caravan is gelegen op camping Roosdunen in de gemeente Ballum te Ameland. Camping Roosdunen ligt aan de duinen en dus vlakbij het strand gelegen!

De caravan heeft een slaapkamer met een 2 pers. bed en een slaapkamer met een stapelbed. Alle bedden zijn voorzien van dekbedden & kussens. Tevens is er een campingbedje aanwezig. De ruime badkamer is voorzien van een douche, vaste wastafel en toilet.
De open keuken is voorzien van een koelkast(koeler) met een 4 pits gasplateau, magnetron, oventje, senseo koffiezetapparaat & uiteraard alle verdere benodigde keuken spullen met ook een gezellige eethoek. In het woongedeelte staat een televisie, dvd speler & een stereoradio/cass.cd instalatie. In de berging staat nog een 100L vrieskast en centrifuge. Er is een gastenboek aanwezig waar u allerlei informatie ook kunt vinden over Ameland zoals fietsr outes en een ABC over Ameland.
Het zeer ruime betegelde terras is 10m lang en afsluitbaar die tevens is voorzien van tuinstoelen, ligstoelen, parasol en een bbq. Op zicht afstand van de caravan is kleine speelplaats met schommel, wip en glijbaan etc.

Camping Roosdunen is een gezellige familiecamping gelegen op 8 hectare duingebied met ca 350 caravans vlak bij het strand en het rustige dorpje Ballum en biedt alle benodigde faciliteiten voor een onbezorgd verblijf. De camping kent goede voorzieningen zoals een groot zwembad met glijbaan, zonneweide, tennisbanen, midgetgolfbaan, kinderspeelplaatsen, minimarkt, snackbar, restaurant, bar, mogelijkheid voor draadloos WiFi internet netwerk bij de caravan, wasserette & fietsverhuur. Het gebruik van het zwembad is voor U als huurder onbeperkt gratis. In het hoogseizoen staat er een actief recreatieteam voor U klaar met afwisselende programma,s voor jong en oud. Nabij de camping zijn tevens ook 2 manages aanwez ig & kunt u in Hollum terecht voor de golfbaan.

In overleg mag er een kleine tent bij de caravan geplaatst worden cq mag er een klein huisdier meegenomen worden.

De caravan is reeds verhuurd met de mei vakantie, week 31 & 32. De caravan kost in het hoogseizoen (juli/augustus) 400 euro per week excl toeristenbelasting.

Voor reserveringen, vragen en / of opmerkingen kunt u contact opnemen per email of telefoon, dank.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings