Campings: Slowakije CARAVAN HUREN op het mooiste plekje van camping!

Aangeboden: Slowakije CARAVAN HUREN op het mooiste plekje van camping! Prijs: € 210,00

LET OP: nog enkele weken in de zomer vrij!! en 10% korting in mei en juni In een landelijke, rustige omgeving, midden in een van de mooiste dalen van Slowakije, met aan álle kanten prachtige vergezichten, kunt u komen genieten.....Camping Het Boerenhof heet u welkom! Op een werkelijk prachtige lokatie, omgeven door glooiende heuvels waar koeien en schapen grazen; gelegen aan de rand van de prachtige lage tatra's, en zéér centraal gelegen in Slowakije. (Ideaal gelegen voor vele uitstapjes, o.a. naar diverse grotten, natuurparken, kuuroorden, mooie steden in de buurt. én diverse wandelroutes vanaf de camping!) Op het mooiste plekje van onze kleine boerencamping staat-ie voor u klaar: een luxe 2-4 persoons caravan, voorzien van grote voortent. Zoals je kunt zien op de foto ligt voor de caravan een ruime houten vlonder/terras voor een heerlijk comfortabel verblijf. De caravan is voorzien van een 3-pits gasstel, koelkast met vriesvakje, verwarmingskacheltje, chemisch toilet; alle ramen zijn voorzien van rolhorren en verduisteringsrolgordijnen; van de grote voortent zijn alle stukken uitritsbaar zodat slechts een zonneluifel overblijft. Verder volledig uitgerust met servies, bestek, pannen, waterkoker, bezem, waslijn, e.d. Keuken- en bedlinnen is ook aanwezig. (badlinnen zelf mee te nemen). Voor de kinderen kan er een tentje bij gezet worden, voorzien van luchtbedden en evt. slaapzakken. Gasten kunnen gebruik maken van hangmat, de hangstoelen bij de oude kersenboom, trampoline, zitgelegenheden in de boomgaard en op het terras, én zelf lekker het kampvuur opstoken. (hout hakken.... !)
Natuurlijk mag rijp fruit geplukt worden, en als u ons wilt helpen, dat mag ook. (Likeuren maken, fruit plukken, snoeien, in de moestuin werken, hooi binnenhalen, jam maken, de dieren voeren........)
Kom genieten van het eenvoudige leven op het platteland, zoals het vroeger was. Back to basic, omgeven zijn door de prachtige, pure Slowaakse natuur. Op de boerderij te koop: eigengemaakte likeuren, jams, siroop, eieren, honing; ontbijt is op bestelling mogelijk, evenals koeienmelk en -kaas van een verderop gelegen boerderijtje. En u zult zeker eens kunnen proeven van het Slowaakse gebak van de vrouw des huizes! Ondanks de zeer landelijke ligging, zijn alle benodigde faciliteiten op korte afstand ter beschikking. Gelegenheid tot inkopen op 1200 meter (klein dorpswinkeltje, een belevenis op zich!), goed restaurant op loopafstand en grote stad met alle voorzieningen (winkels, musea, restaurantjes, terrasjes, markt) op 10 min. rijden. Elke dag verse broodjes te koop op de camping!
Kom uitrusten, luisteren naar de stilte, wandelen, genieten! Beleef de prachtige luchten en zonsondergangen, geroemd door al onze gasten. Overdag een uurtje in de hangmat, lunchen in de koelte van de boomgaard, en 's avonds lekker aan het kampvuur, kijken naar de immense sterrenhemel!

Samen met Limburgse Gastvrijheid is ons specialisme: onze gasten stukjes écht Slowaaks leven te laten zien en meebeleven. Wij brengen u daar waar de toeristen niet komen.......we wandelen bijvoorbeeld naar een traditionele schapenboerderij waar we het dagelijkse werk van de schaapsherders kunnen zien, én proeven. Krijgt u er al zin in? Vítajte! (welkom!)

De huurperiode loopt van zaterdag 15.00 tot zaterdag 10.00 uur.
Graag tot ziens op Camping Sedliacky Dvor / het Boerenhof, dovidenia !!
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings