Campings: Rust, ruimte, natuur & water. Geniet! Camping de Watermolen!

Aangeboden: Rust, ruimte, natuur & water. Geniet! Camping de Watermolen! Prijs: Zie omschrijving

Neem uw caravan, (de Waard) tent, camper, verhuuraccommodatie of trekkershut en geniet heerlijk van de rust, ruimte, natuur en water op 'De Watermolen', waar wij u graag willen begroeten!

Welkom op Camping de Watermolen

Ontbijten met een vers croissantje en een krant terwijl op de achtergrond de natuur een oorverdovend concert weggeeft... U bent op vakantie!

Vele fiets- en wandelroutes voeren vanaf de camping door het karakteristieke coulisselandschap. Ter afwisseling zijn steden als Groningen, Drachten en Leeuwarden goed bereikbaar voor een dagje uit. De camping heeft twee grote meren. Naast een vismeer (Pingo) ligt een groot recreatiemeer op het terrein, heerlijk voor de zomerse dagen.
In de beide meren kunt u vissen op snoeken en karpers tot één meter lang. Het is een ideale vakantiebestemming voor actieve mensen, 50-plussers en jonge gezinnen die niet van massatoerisme en schreeuwende commercie houden, maar willen genieten van een natuurlijke vakantie.
De camping heeft daarnaast het volgende te bieden: goede sanitaire voorzieningen, wasserette, aparte camperplaatsen, grote speeltuin, sportveld, ruime velden met comfortplaatsen (16 ampère, riool en water) en standaardplaatsen (4-6 ampère), zwemmeer, zonneweide en een bistro met terras. In de zomer is er een animatieprogramma voor de kinderen.

NIEUW: In april 2010 is er een nieuw toiletgebouw (met kindervoorzieningen) gekomen. Deze is geplaatst op het comfortveld naast nummer 50.
Daarnaast zijn er 10 extra comfortplaatsen ingericht, waar u écht alle ruimte heeft (ca. 130-140 m²).
Ook kunt u bij ons volledig ingerichte tenten huren, zodat u niks meer hoeft te doen als u aankomt. Alleen maar te genieten! Kijk hiervoor op de website www.campingdewatermolen.nl

Wanneer u vragen heeft of een offerte wenst, laat u het ons dan weten?

Misschien tot van de zomer! Groet André en Ramona
Camping de Watermolen - tel: 0594-659144
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings