Campings: Campings in Kroatië: Boek de mooiste campings in Kroatië!

Aangeboden: Campings in Kroatië: Boek de mooiste campings in Kroatië! Prijs: Zie omschrijving

Op CampingsKroatie.nl vindt u de mooiste campings in Kroatië. Boek uw favoriete camping in Kroatië, campings in Istrië, maar ook campings op de eilandjes. Op onze site vindt u uitgebreide informatie en foto's van de campings. Campingskroatie.nl biedt voor veel campings beschikbaarheids informatie, u kunt een automatische prijsberekening maken en direct een perceel, bungalowtent of mobilehome reserveren.

Campings in Istrië

Camping Park Umag, Umag. Camping Park Umag ligt direct aan de zee in een Mediterrane omgeving op 9 km afstand van Umag, de camping is ideaal voor gezinnen met kinderen. De camping beschikt over meerdere zwembaden. Er zijn percelen, bungalowtenten en mobilehomes te huur.

Camping Pineta, Savudrija. Camping Pineta ligt in Savudrija, in een groene omgeving met pijnbomen, direct aan de zee.

Camping Polari, Rovinj. Camping Polari ligt direct aan de zee in Rovinj, de camping beschikt over een zwembad, voor kinderen worden animatieprogramma's georganiseerd. Camping Polari biedt percelen en bungalowtenten.

Camping Vestar, Rovinj. De camping ligt 5km ten zuiden van Rovinj aan een kiezelstrand, het is een grote camping met een zwembad. Voor kinderen is er animatie. Op camping Vestar zijn er percelen, bungalowtenten en mobilehomes te huur.

Camping Valkanela, Vrsar. De camping ligt in een baai tussen Vrsar en Funtana, het strand bestaat uit rotsen en kiezelstenen. Voor kinderen wo rden animatieprogramma's georganiseerd, er zijn tennisbanen, ook kan men (water)fietsen en boten huren.

Camping Lanterna, Porec. Camping Lanterna ligt langs een 3km strand tussen Novigrad en Porec. Het is een grote camping met veel faciliteiten, er zijn meerdere zwembaden en restaurants, voor kinderen worden animatieprogramma's aangeboden. Er zijn percelen, bungalowtenten en mobilehomes te huur op camping Lanterna.

Camping Zelena Laguna, Porec. Camping Zelena Laguna ligt op ca. 5 km afstand van Porec. De camping ligt op circa 18 hectaren en biedt een totale capaciteit van 2700 personen, de camping ligt direct aan de zee. De camping beschikt over een groot zwembad. Op camping Zelena Laguna zijn er percelen en mobilehomes te huur.

Camping Bijela Uvala, Porec. Camping Bijela Uvala ligt op 5km afstand van Porec, op een terrein van 45 hectaren. Deze camping is zeer populair onder Nederlanders. De camping beschikt over zwembaden, er zijn naast percelen ook bungalowtenten en mobilehomes te huur.

Camping Mareda, Novigrad. Camping Mareda is op 4 km van het centrum van het stadje Novigrad gelegen in Istrie. De camping ligt direct aan de zee en biedt een prachtig uitzicht.

Naturist Camping Solaris, Porec. De camping ligt bij Porec op het groene schiereiland Lanterna. De camping beschikt over een zwembad, restaurants, een supermarkt en voor kinderen zijn er animatieprogramma's.

Naturist Camping Istra, Funtana. Deze camping ligt op een schiereiland in een groene omgeving met kristalblauwe zee en met prachtige baaien. Voor kinderen worden animatieprogramma's georganiseerd, de camping heeft restaurants en een supermarkt.

Camping Porto Sole, Vrsar. Camping ligt bij Vrsar direct aan de zee, het is een kleinere camping. Er is een zwembad, restaurant, pizzeria etc. Voor kinderen is er animatie.

Naturist Camping Koversada, Vrsar. Koversada is de grootste naturisten camping in Europa, het ligt op 100 ha. Voor kinderen worden er animatieprogramma's georganiseerd, speciaal is het naturisten eiland dat gesloten is voor auto's.

Naturist Camping Valalta, Rovinj. Deze camping is een populaire camping onder naturisten in heel Europa. Camping biedt percelen, appartementen en mobilehomes. Er is een zwembad, ook is er animatie voor kinderen.

Camping Amarin, Rovinj. Camping Amarin ligt direct aan het strand bij Rovinj. De camping beschikt over een zwembad met glijbaan en een apart zwembad voor volwassenen, voor kinderen zijn er animatieprogramma's. Op de camping zijn er ook bungalowtenten te huur.

Camping Stoja, Pula. Camping Stoja ligt op slechts 3km afstand van het historische centrum van Pula op een schiereiland, direct aan de zee. Er zijn percelen en mobilehomes te huur.

Camping Medulin, Medulin. De camping ligt dichtbij het stadje Medulin, de camping ligt op twee schiereilanden die door een smalle passage met elkaar zijn verbonden. Op de camping zijn er mobilehomes voor 4/5 personen te huur.

Camping Indije, Pula. Camping Indije is een kleine camping op 7km afstand van Pula direct aan de zee. De camping beschikt naast percelen, ook over mobilehomes.

Camping Stupice, Premantura. Camping Stupice ligt in Premantura, op 10 km afstand van Pula aan de rand van het Kamenjak schiereiland en Nationaal Park met prachtige flora en fauna. De camping biedt percelen en mobilehomes.

Camping Kazela, Medulin. Camping Kazela is een grote camping in Medulin, met ruime percelen, mobilehomes en chalets. Er zijn kinderzwembaden, tennisbanen en restaurants op de camping.

Camping BiVillage, Fazana. Camping BiVillage ligt direct aan zee, het is een grote camping met veel faciliteiten, ondermeer zijn er 3 zwembaden, er zijn bungalowtenten en mobilehomes te huur.

Camping Marina, Rabac. Het is een kleine camping op ca. 10km afstand van Rabac, de camping is populair onder duikers vanwege de gunstige ligging en door de aanwezigheid van een Diving Center bij de camping. Er is een restaurant, pizzeria en 2 snackbars.

Campings op Eilanden

Campings op eiland Cres

Camping Slatina, Cres. De camping ligt direct aan de zee op het eiland Cres, het strand bestaat uit rotsen/kiezelstenen. De camping beschikt over een restaurant en supermarkt.

Camping Bijar, Cres. Camping Bijar is een kleine camping op het eiland Cres, de camping biedt veel schaduw via een pijnboombos, het strand bestaat uit rotsen/kiezels. Er is een restaurant en een kleine supermarkt.

Naturist Camping Baldarin, Cres. Camping Baldarin is gelegen op het eiland Cres, het wordt door vele gasten beschreven als een paradijs, de camping ligt op 15km afstand van de hoofdweg in een mediterraan bos aan de zee.

Campings op eiland Krk

Camping Jezevac, Krk. Camping Jezevac ligt op het eiland Krk, op loopafstand van het centrum van Krk. Het strand bestaat uit rotsen en kiezelstenen, er is een restaurant, supermarkt en een bar. Voor kinderen worden er animatieprogramma's georganiseerd.

Naturist Camping Politin, Krk. Deze naturisten camping ligt direct aan de zee op het eiland Krk. Er zijn percelen met schaduw, echter het merendeel ligt in de zon. Voor kinderen worden in de miniclub animatieprogramma's aangeboden. Ook is er een restaurant en supermarkt.

Camping op eiland Losinj

Camping Cikat, Losinj. Deze camping ligt op het eilandje Losinj op 1km afstand van het centrum van Mali Losinj. Het ligt in een pijnboombos direct aan de zee, het strand bestaat uit rotsen en kiezels. Er is een restaurant en supermarkt. Voor kinderen is er animatie.

Camping op eiland Pag

Camping Strasko, Pag. Op het eiland Pag ligt de camping Strasko. Deze camping beschikt over percelen en mobilehomes en ligt direct aan een kiezelstrand van 2km bij de zee.

Camping op eiland Rab

Camping San Marino, Rab. De San Marino camping ligt bij het dorpje Lopar, direct aan de zee en beschikt over een 1500 meter lang zandstrand wat uniek is in Kroatië. Voor kinderen zijn er glijbanen. De camping heeft percelen met schaduw, ook zijn er mobilehomes.

Camping Padova 3, Rab. Camping Padova 3 ligt op ca. 2 km afstand van Rab stad, een middeleeuws stadje. De camping ligt direct aan de zee, het beschikt aan een zijde over een zandstrand, en aan de andere zijde over een kleiner rotsstrand. Er zijn naast percelen ook mobilehomes te huur.

Campings in Dalmatie

Vakantiepark Zaton, Zaton. Zaton is een van de meest bekende vakantieparken in Kroatië, het park beschikt over zwembaden, animatie voor kinderen, restaurants, etc. Op het park zijn er mobilehomes en appartementen te huur.

Camping Park Soline, Biograd. De vier sterren Camping Park Soline ligt te midden van een pijnboombos direct aan de kust, het strand bestaat uit zandstrand en kiezelstenen.

Op onze site vindt u uitgebreide informatie en foto's van de campings. Campingskroatie.nl biedt voor veel campings beschikbaarheids informatie, u kunt een automatische prijsberekening maken en direct een perceel, bungalowtent of mobilehome reserveren.

Website: www.campingskroatie.nl

TTS Centraal Europa Reizen is aangesloten bij het SGR.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings