Campings: Ardoer Campingresort de Meerpaal in Zoutelande, Zeeland

Aangeboden: Ardoer Campingresort de Meerpaal in Zoutelande, Zeeland Prijs: N.v.t.

Ardoer Camping resort de Meerpaal is al ruim 55 jaar gelegen in een zeer rustige omgeving aan de Zeeuwse Rivièra. Sinds 2009 zijn er 75 comfortplaatsen met eigen sanitair, 66 splinternieuwe chalets, een wellnesscentrum , een VOC speelschip,en een restaurant bijgekomen.


De ligging is dan ook uniek: aan de rand van het dorp, rondom in het bos, aan de voet van de duinen en grenzend aan een duinovergang waar u direct toegang heeft tot het mooie en unieke Zoutelandse zuiderstrand met gemiddeld 150 meer zonne-uren dan de rest van Nedeland!

Vaak wordt er aan ons gevraagd: "Hoe ver liggen jullie van het strand af? het antwoord is heel simpel. Je ruikt de zee zodra u een stap naar buiten zet! Wij liggen aan de voet van de duinen en u zit zo heerlijk op strand genietend van het uniek uitzicht van voorbij varende schepen!

Bij onze Eet en Spelerij " Land in Zicht " bieden wij de gelegenheid om gezellig te genieten van een hapje, drankje, lunch of diner.
Wij hebben voor u een menukaart samengesteld maar daar buiten bereiden wij ook streek en seizoen gerechten die op de krijt borden te vinden zijn in ons restaurant . Ook kunt u s' morgens terecht voor het ontbijt, vers gebakken broodjes een kopje koffie en de krant van de dag. Maar ook na een heerlijke wandeling of een stranddag kunt u ontspannen en nagenieten met een hapje en een drankje terwijl de kinderen in het speelschip spelen. Voor de makkelijke en de vlotte trek is er een snackbar waar ook grill kippen op het menu staan.

Kort om " Land in Zicht " is de centrale ontmoeting plaats van
s' morgens vroeg tot s' avonds laat.



Camping
Naam: Ardoer Campingresort de Meerpaal
Adres: Duinweg
Huisnummer: 133
Postcode: 4374 ED
Plaats: Zoutelande
Telefoon: 0118-561300
Provincie: Zeeland
Land: Nederland
E-mail: info@campingresortdemeerpaal.eu

Omschrijving
Oppervlakte: 100.000 m2
Aantal plaatsen: 188
Ligging: Dorp
Electra (CCE): Ja
Omgeving: Aan zee
Recreatie: Sportterrein
Sanitair: Babyruimte, Chemisch toilet, Verwarmd sanitair
Extras: Internet, Sauna of Jaccuzi, Speeltuin, Wasmachine, Droger, Recreatieruimte, Restaurant, Snackbar, Winkel

Verhuur
Stacaravans, Vakantiehuisjes

Betaalmiddelen
Pinnen, Visa Card, Master Card
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings