Campings: Valkenburg/Maastricht, Stacaravans te huur met overdekt Zwem

Aangeboden: Valkenburg/Maastricht, Stacaravans te huur met overdekt Zwem Prijs: Op aanvraag

Stacaravans compleet ingericht te huur op een 4 sterren ANWB camping voorzien van overdekt verwarmd (29) graden zwembad met speeltuin en groot sportveld, en alle voorzieningen.

De stacaravans zijn allen voorzien van douche,s toilet, 2 slaapkamers waarvan een met een twee persoonsbed, en een kamer met een hoogslaper (2 enkelbedden) boven elkander, eethoek , groten rondzit met Ktv, en gasverwarming, een moderne completekeuken met inbouw gaskooplaat, koffiezetter, en de gehele inventaris.
Tuinstoelen en tafel zijn aanwezig, evenals hoofdkussens, dekens en linnegoed dient U zelf mee te brengen.
Deze stacaravans zijn van recent bouwjaar.
Ook hebben wij stacaravans met een kamer met 2 enkelbedden en een hoogslaper, dus 3 kinderen op een kamer.
De stacaravans staan op zeer ruime plekken, waar U Uw auto voor de caravan kunt parkeren.

Ieder vakantie periode is er voor de kinderen, een animatie en recreatie team aanwezig, en voor de allerkleinste is er kinderkampeer wereld, Aartje Twinkel, verder is er ook een disco voor de jeugd.
Er worden regelmatig wandeltochten georganiseerd, maar ook vanuit de camping kan men mooie fiets/ofauto tochten maken, o.a. Aken, Luik,Tongeren, mar ook naar Sittard, Heerlen ,Maastricht maar uiteraard ook Valkenburg.
Deze camping is verder voorzien van uiters moderne verwarmd douche en toilet ruimte,s en een heel modern verwarmd zwembad, waarvan het dak bij mooi weer geopend kan worden, diverse speelveldjes, een moderne supermarkt, waar ieder ochten diverse warme broodjes zijn te verkrijgen, verder een frituur/snacbar, een wasserette, en een gezellige bar.
De wegen op de camping zijn verhard, en er is terrein verlichting.

Op deze camping staan de kinderen centraal

Voor 55+ is er korting op de huurprijs.

Wilt U een uitgebreide informatie over de camping en stacaravans, dan kunt ons mailen, mail dan Uw adres, U kunt ook bellen,

Telf 0455459088 Mobiel 06-51518132 mail. hans-vanveen@home.nl

Zie ook onze website www.vakantiecaravans.com
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings