Campings: Prinsheerlijk genieten op minicamping Drentsheerlijk

Aangeboden: Prinsheerlijk genieten op minicamping Drentsheerlijk Prijs: Op aanvraag

Wij wensen u graag van harte welkom op minicamping Drentsheerlijk!

Wilt u echt genieten op z'n Drents van alle rust, de ruimte, het groen, de bossen en al het andere moois dat Drenthe te bieden heeft? Dan biedt minicamping Drentsheerlijk u daarvoor alle mogelijkheden. Ons motto is niet voor niets "Prinsheerlijk genieten op z'n Drents".

Gelegen in het fraaie afwisselende Drentse landschap biedt onze minicamping u alle ruimte die u wilt hebben en goede voorzieningen om het leven aangenaam te maken. Wij zijn trots op onze prachtige camping. En wij nodigen u graag uit om uw zomervakantie of gewoon een paar dagen er lekker er tussen uit bij ons door te brengen. Bekijkt u op onze website de foto impressie van de verschillende onderdelen van onze minicamping met prachtig groen, zeer ruime plaatsen, fruitbomen en de uitgebreide faciliteiten die u ter beschikking bestaan.

Niet echt mini
Op onze minicamping zijn de kampeerplaatsen allesbehalve mini te noemen. U heeft bij ons alle ruimte voor uw caravan of tent(en) en veel privacy. Sommige plaatsen liggen zelfs geheel verscholen in het groen, anderen liggen bij de fruitbomen of u moet echt even lopen om de buren gedag te zeggen. De oppervlakte van onze camping is 4 ha en met maximaal 25 plaatsen is er dus volop ruimte voor iedereen om van alles te ondernemen (of om gewoon niets te doen). Voor de kinderen is er een speeltuin op een ruime plaat waar zij zich lekker kunnen uitleven en niemand tot hinder hoeven te zijn. Er zijn kippen (voeren en eieren rapen), konijnen (voeren en aaien) en pony's (rijden en borstelen) voor extra vertier.

Ideaal startpunt
Fietsen, wandelen, bezichtigen. Vanaf de camping ligt prachtig Drenthe geheel tot uw beschikking. Van schitterende natuur, bossen, rietgedekte boerderijen in 'ansichtkaart dorpjes' tot de oude vestingstad Coevorden. Maar natuurlijk een zwemplas of voor de kids Plopsa Indoor Coevorden dat in 2010 de deuren opent. En dat alles vlak om de hoek!

Groen, groener ...
Onze minicamping is in meer dan één opzicht groen te noemen. Als gast ontdekt u direct het vele en gevarieerde groen, maar wij willen nog verder gaan en dat kunt u op een aantal manieren ontdekken. Zo benutten wij het grond/bronwater onder camping voor het doorspoelen van de toiletten, hebben we een windmolen op het terrein voor stroomvoorziening, maaien wij het gras wekelijks kort voor extra bodemvoeding en hergebruiken wij zoveel mogelijk materialen.

Wij verwelkomen u graag op onze mooie minicamping voor een Drentsheerlijke vakantie!
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings