Campings: slechts 4 kampeerplaatsen op schitterend domaine

Aangeboden: slechts 4 kampeerplaatsen op schitterend domaine Prijs: Zie omschrijving

Zwemmen, met het vlot op de vijver, 's avonds naar vallende sterren kijken. Wil je heerlijk tot rust komen, genieten van je gezin en gewoon doen waar je zin in hebt? bezoek Domaine de Mounoy!

informeer via onze site naar de last minute mogelijkheden voor de zomer 2010.

In de Gascogne in Zuid Frankrijk, een authentieke streek zonder massatoerisme ligt Domaine de Mounoy met Nederlandse eigenaren. U kunt bij ons een vakantiehuis huren maar u kunt ook comfortabel kamperen. Wij hebben een prachtig gelegen zwembad.

U kunt in overleg een geschikte ruime plek uitzoeken om te kamperen, er zijn geen vaste plaatsen. Ons nieuwe sanitairhuis biedt alle comfort en is vanzelfsprekend schoon en fris. Neemt u een kijkje op onze site voor meer informatie.

Uit ons gastenboek;
citaat: Vooral de ongedwongen sfeer sprak ons erg aan. Er was altijd wel wat bedrijvigheid en toch was het er super relaxed. Precies een goeie mix. Lekker met je boek onder je arm naar het zwembad lopen.
De kinderen hebben zich ook prima vermaakt: zwemmen, met het vlot op de vijver, lekker pingpongen bij het hooi, 's avonds in de stilte naar vallende sterren kijken. Wat wil je nog meer? Wil je heerlijk tot rust komen, genieten van je gezin en gewoon lekker doen waar je zin in hebt? Bezoek Domaine de Mounoy! eind citaat.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings