Campings: Klein vakantiepark Le Tournesol in Zuid Frankrijk

Aangeboden: Klein vakantiepark Le Tournesol in Zuid Frankrijk Prijs: Zie omschrijving

Le Tournesol is een klein vakantiepark in het zuiden van Frankrijk gerund door een Nederlands echtpaar met 2 kinderen. Een 18e eeuws familiehuis met een Chambe d'hotes, minicamping, mobilhomes, bar, restaurant,zwembad, jacuzzi, sauna, speeltuin, trampoline en een jour de boules baan.
Het geheel is gelegen in een schitterende omgeving omringd door heuvels, bergen en stuwmeren.
Het vriendelijke dorp Ste Genevieve-sur-Argence ligt aan de voet van de berg. Hier kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen, en gezellige Franse markten. Iets verder gelegen is het stadje Laguiole bekend van de messen en skigebied. De grote stad Espalion ligt op 45 km. Verder liggen er rondom Le Tournesol romantische restaurants en tarasjes. De streek staat bekend om de heerlijke biefstuk d-Áubrac en de vele kaasboeren waaronder de bekende Lagiole kaas. Op 10 minuten een groot vis en sportmeer van ruim 1000 ha in Chaudes-Aigues komt het warmste bronwater van 82 graden van Europa uit de grond. Een tocht langs de prachtige rivier 'La Truyere die kabbelt door de bergen die langs leuke dorpjes en kastelen voert is onvergetelijk. De omgeving is zeer geschikt voor fietsers, mountainbikers, wandelaars en motorrijders.
Onze hele abiance is zeer lux afgewerkt. In 2005 geheel gerestaureerd en verbouwd. Het bevind zich midden in de mooiste natuur van Frankrijk.
Kijk op onze web-site: www.tournesolvacances.com of bel ons voor vragen. 06-20016858
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings