Campings: Camping Scholtenhagen in Haaksbergen, Overijssel

Aangeboden: Camping Scholtenhagen in Haaksbergen, Overijssel Prijs: N.v.t.

We zijn een camping die een gevoel van nostalgie opwekt, in een van de stilste gemeenten van Nederland. Wat ons bijzonder maakt is de combinatie van de omgeving, stilte, sfeer, mensen en persoonlijke benadering. Eenvoudig genieten, altijd een warm welkom en altijd een aanspreekpunt. We zijn een echt familiebedrijf, wat u merkt in de warme ontvangst en het persoonlijke contact tijdens de rest van uw verblijf. Iedereen is welkom, zelfs uw huisdieren (mits aangelijnd). We vinden het erg belangrijk dat u zich direct op uw gemak voelt en zullen er alles aan doen om dat zo te houden, of u nu komt om te rusten, spelen, genieten en ontspannen.

U vindt ons aan de rand van het recreatiegebied Scholtenhagen met het subtropische zwemparadijs De Wilder, met ruim bemeten speel- en zonneweiden en een restorette waar u terecht kunt voor een kopje koffie, een drankje, een kleine maaltijd, een ijsje of andere versnaperingen. In de directe omgeving ligt de gerenoveerde dubbele watermolen.

De camping ligt vlak bij het pittoreske centrum van Haaksbergen, met uitgaansgelegenheden, terrassen, een ruim aanbod voor winkelliefhebbers en een gezellige woensdagochtendmarkt.

Camping Scholtenhagen biedt veel mogelijkheden met zowel toeristische plaatsen als seizoensplaatsen als jaarplaatsen. De toeristische plaatsen zijn het hele jaar door te boeken om een aantal dagen door te brengen op het kampeerterrein voor caravans, stacaravans, vouwwagens of tenten.

We werken met een animatieteam en organiseren regelmatig leuke evenementen en activiteiten. In het voorseizoen organiseren we zelf alle animatie en in de meivakantie/hemelvaart-pinksteren en het hoogseizoen doen we dit via een organisatie die gespecialiseerd is in animatie. We organiseren bijvoorbeeld droppings, spooktochten, kinderkermis, playbackshow, discoavonden voor zowel de jeugd als volwassenen, linedancing, karaoke, fietstochten, kinderochtenden en middagen, zeskampen en levend stratego.

Camping
Naam: Camping Scholtenhagen
Adres: Scholtenhagenweg
Huisnummer: 30
Postcode: 7481 VP
Plaats: Haaksbergen
Telefoon: 053-5722384
Provincie: Overijssel
Land: Nederland
E-mail: campingscholtenhagen@planet.nl

Omschrijving
O ppervlakte: 90.000 m2
Aantal plaatsen: 250
Ligging: Dorp
Electra (CCE): Ja
Omgeving: In bos
Staanplaatsen: Zon, Schaduw
Recreatie: Sportterrein
Sanitair: Babyruimte, Chemisch toilet
Extras: Huisdier toegestaan, Internet, Rolstoelvriendelijk, Sauna of Jaccuzi, Speeltuin, Tv, Wasmachine, Zwembad, Droger, Kinderbad, Recreatieruimte, Restaurant, Snackbar

Verhuur
Fietsen, Stacaravans

Betaalmiddelen
Pinnen
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings