Campings: Camperen in de natuur, rust ruimte en altijd mooi weer!

Aangeboden: Camperen in de natuur, rust ruimte en altijd mooi weer! Prijs: Op aanvraag

Geachte bezoeker,

Wij, familie Hendriks-Dorussen zijn echte Bourgondische Brabanders. We hechten veel waarden aan rust, leven in en met respect voor de natuur, maar zeker ook aan gezelligheid. Deze gezelligheid weten we ieder jaar weer samen te creëren door een ieder in zijn waarden te laten. Waar u ook vandaan komt, bij ons voelt iedereen zich thuis.

Camping Bruinsbergen ligt in de gemeente Grave. Grave is een zeer aantrekkelijke gemeente. De fraaie, monumentale binnenstad, de ligging aan de Maas, de pittoreske kerkdorpen en het fraaie buitengebied met het daarbij behorende natuurschoon, maken dat Grave aantrekkelijk is voor recreanten en toeristen.
"Grave is de meest belegerde vestingstad van Nederland". Dat wordt wel over Grave beweerd. Of het waar is, is niet duidelijk. Wel is duidelijk dat Grave een boeiend verleden heeft. De stad is vaak in puin geschoten en even zo vaak weer opgeb ouwd. Interesse in de historie van Grave? Bezoek dan het Graefs Museum, in de Hampoort aan de St. Eliabethstraat.

Beoordelingen Bruinsbergen
Algemene indruk 8,4
Ligging 9,6
Prijs / kwaliteit 9,0
Kindvriendelijk 9,3
Eetgelegenheid n.v.t.
Staat van het sanitair 7,0 (In het voorjaar van 2010 is er een nieuw Barli sanitairgebouw geplaatst, deze is nog niet in de beordeling meegenomen)


Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Bruinsbergen?
Bekijk op zoover de beoordelingen van Camping Bruinsbergen in Grave, geschreven door andere reizigers.

Op onze website ziet u nog meer foto's en bij de nieuwspagina's kunt u o.a. alles lezen over het bedrijfsnatuurplan,.................... de eerste stappen zijn inmiddels gezet!

Voor gedetailleerde/aanvullende informatie over de groepsaccommodatie / stacaravan huren of plaatsen op mooie grote kavels / toercaravans, tent of bijvoorbeeld een camper u kunt altijd gerust bellen met 0486-473366 (vraag even naar Tony) of kom gewoon gezellig even langs.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings