Campings: Hobby 650 excl. te koop / te huur op leuke camping Friesland

Aangeboden: Hobby 650 excl. te koop / te huur op leuke camping Friesland Prijs: Zie omschrijving

Grote, luxe caravan met voortent te huur op een leuke kleine camping aan een meer in Friesland; de Hobby 650 Exclusive, het meest luxe type. De caravan is 6,5 meter lang en 2,5 meter breed, de voortent is even lang als de caravan en 3,5 meter diep, bijelkaar; 40m²! De caravan is compleet ingericht, er is een magnetron, airco, toilet en tuinmeubilair. Er zijn twee slaapkamers in caravan; een met stapelbed en een met een tweepersoonsbed. Er zijn nog enkele weken beschikbaar: http://www.sotterum.nl/beschikbaar.htm.

De comfortabele caravan is ingericht voor een aangenaam verblijf. U hoeft alleen maar linnengoed mee te nemen, en zelfs dat kunt u er eventueel bij huren.

De caravan staat op Camping Sotterum. Een hele leuke camping aan het IJsselmeer in Friesland. Er zijn ruime kampeerplaatsen beschikbaar en een verhard terrein voor campers. Het sanitair is uitstekend en douchen isgratis. Camping Sotterum is aan het IJsselmeer tussen Makkum en de Afsluitdijk. De camping is ideaal voor een leuke vakantie met kinderen; er zijn veel speeltoestellen, trampolines, skelters en lammetjes. Reserveren kan eenvoudig per E-mail of met het formulier op onze website: www.sotterum.nl.

Op onze camping verhuren wij deze accommodaties:
Stacaravans met douche & toilet te huur. Met verwarming, 2 slaapkamers, keuken, tv en sattelietontvanger. Huisdieren toegestaan. Ook een grote tourcaravan met ruime voortent te huur (met o.a. magnetron, airco en tv). Wij verhuren een groepsaccommodatie in onze sfeervolle boerderij voor maximaal 17 personen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw familieweekend of reünie. Ook 6p. chalets naast elkaar bij het strand van Makkum.

De beschikbaarheid van de accommodaties staat op onze uitgebreide website! (www.sotterum.nl)

Grote chalets aan het strand bij Makkum: Sotterum Chaletverhuur; zeven chalets te huur, 6 zespersoons en een vierpersoons. Vier zespersoons chalets zijn hetzelfde; elk drie slaapkamers (twee met stapelbed) en staan samen met het vierpersoons chalet op plaats C109, aan het water en dicht bij het Makkumerstrand. Er zijn ook vissteigertjes bij deze chalets. De andere twee chalets hebben twee slaapkamers en een slaapbank. Op onze website vind u een plattegrond.

Camping De Holle Poarte heeft een groot strand en een boulevard aan het IJsselmeer. De chalets staan dicht bij het strand, vooral ideaal voor bijvoorbeeld windsurfen. Het water is er ondiep. Er zijn surfscholen op het strand en er is o.a. een surf en kite winkel. Er zijn gezellige restaurantjes op de camping en leuke terrassen. Er is ook een wasserette en een supermarkt, die ook op zondag open is.

In het seizoen is er een recreatieteam; er is veel te beleven op deze gezellige camping, maar de chalets bieden ook veel privacy. De chalets op plaats C109 staan op een schiereilandje en ook het chalet op plaats T19 is heel rustig gelegen, dit chalet heeft een grote, af te sluiten tuin met zandbak. Chalet E191 staat dicht bij het strand en heeft een groot, omheind terras met een zandbak. De zespersoons chalets zijn 12 meter lang en 4 meter breed, de vierpersoons is iets korter. Alle chalets hebben een groot terras met hardhouten tuinmeubilair en een grote parasol.

De chalets zijn kompleet ingericht. Er zit uiteraard douche en toilet in de chalets. Ook is er satelliet tv en zijn de chalets voorzien van ruime keukens met o.a. een magnetron. In de grote woonkamer staat ook een radio met cd speler. De chalets worden in het hoogseizoen alleen per week verhuurd, anders ook per dag; vanaf twee overnachtingen, in het weekend vanaf drie nachten. De chalets staan ook op onze website.

Er is een heel mooi speeleiland op "De Holle Poarte" en ook draadloos internet. Tevens is er fietsverhuur en kanoverhuur.

E-mail: info@sotterum.nl voor een gratis brochure en prijslijst. U kunt per E-mail reserveren, of met het formulier op onze website. Wij sturen u dan een bevestiging en we berekenen geen reserveringskosten! In het voor- en naseizoen gelden aantrekkelijke kortingen op de chalets en de caravans; kijk op de site voor de gunstige tarieven! www.sotterum.nl. Ook de beschikbaarheid van onze accommodaties staat op de website! Net als de tarieven en veel foto's.

Kijk ook eens bij al onze advertenties of op onze website: http://www.sotterum.nl/

N.b.: liever mailen dan bellen; wij antwoorden zeer snel.

Let op: Kijk voor onze last-minute aanbiedingen bij de beschikbaarheid op onze website: www.sotterum.nl.
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings