Campings: Camping slabroek, Uden, Brabant

Aangeboden: Camping slabroek, Uden, Brabant Prijs: € 13,50

Camping Slabroek is een , boerderijachtige camping. gelegen tegen het heuvelachtig terrein van Slabroek in het natuurpark de Maashorst, met een 25 tal toeristenplaatsen tegen de heuvels van de camping. De plaatsen zijn voorzien van stromend water en licht.

Een prachtige speeltuin voor de kinderen en kleinkinderen. Ook leuk is het om de diertjes in de dierenwei te voeren en de paarden in de wei te aaien. Zelfs de huisdieren hebben het reuze naar de zin. Al met al is het prachtig kamperen op Camping Slabroek

Camping Slabroek wordt omringd door uitgestrekte natuurgebieden. Tussen Uden en Oss ligt natuurpark de Maashorst. Het is een gevarieerd en rustig gebied met een oppervlakte van 4000 hectare en is daarmee het grootste natuurgebied van Noord-Brabant. Bos, heide en cultuurgrond worden afgewisseld met stuifduinen, beekdalen en vennen. Midden in het natuurgebied liggen grote begrazingsgebieden waar zich kuddes schapen , runderen en geiten bevinden. Een prachtig natuurgebied waar men kan wandelen en fietsen.

In de omgeving van Uden is het prachtig. Vele verharde fietsroutes als de Maashorst- en Herperduinroute, de Udenoordroute, Mondriaan- en Peelrandroute brengen u langs de stuifzandduinen en vennen. Maar ook een groot aantal rustieke wandelroutes als de Udenoordroute, de blokhutroute, het Natuurpad de Hoef, de Hoog en Laag Slabroekroute en het slingerpad zorgen ervoor dat u op de allermooiste plekjes komt.

Voor de kleintjes is er het Kabouterpad waarvoor men bij het Bezoekerscentrum Slabroek een map kan huren met daarin leuke en leerzame opdrachten, versjes en spelletjes. De verschillende routes zijn te verkrijgen bij de VVV en het Bezoekerscentrum Slabroek.

Camping
Naam: Camping Slabroek
Adres: Kraaienweg
Huisnummer: 1
Postcode: 5406 VM
Plaats: Uden
Telefoon: 0412-611486
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland
E-mail: info@campingslabroek.nl

Omschrijving
Oppervlakte: 20.000 m2
Aantal plaatsen: 25
Ligging: Landelijk
Electra (CCE): Ja
Omgeving: In bos
Staanplaatsen: Zon
Sanitair: Chemisch toilet, Verwarmd sanitair
Extras: Droger, Recreatieruimte

Betaalmiddelen
Contant
www.campingslabroek.nl
meer info


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken op Campings